Telefon comenzi:
0723 212 848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723 212 848

Icoana Iisus Hristos Pastorul cel bun binecuvantand

269.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

O icoana superba ce reprezinta Copie a Icoanei "Iisus Hristos Pastorul cel bun" - a Domnului Iisus Hristos in care Binecuvanteaza-de data aceasta este imbracat in haina imparateasca  binecuvantantand .

Citiţi Psalmul 22 şi capitolul 10 din Evanghelia de la Ioan şi veţi afla acolo o minunată icoană a mântuirii noastre sufleteşti şi a creştinului adevărat, pusă în asemănarea cu Păstorul cel bun şi oile turmei sale:

„Domnul este păstorul meu, nu voi duce lipsă de nimic. El mă paşte în păşuni verzi şi mă duce la ape de odihna. Îmi înviorează sufletul şi mă duce pe căi drepte“ (Psalmul 22). „Eu sunt Păstorul cel bun. Eu Îmi cunosc oile Mele şi ele Mă cunosc pe Mine… oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le chem şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţă veşnică şi nimeni nu le va răpi din mâna Mea“ (Ioan 10).

Minunate cuvinte, minunată asemănare! Iată aceasta este icoana creştinului adevărat. Un creştin adevărat este o oaie din turma cea binecuvântată a bunului Păstor Iisus Mântuitorul. Nu duce lipsă de nimic. Domnul „îl paşte în păşuni verzi şi îl duce la apă de odihnă“. Domnul îi acopere toate lipsurile sale sufleteşti şi trupeşti.

Oaia este chipul creştinului adevărat. Căci cum este oaia? Ea singură este slabă, neajutorată, neapărată. Ea n-are nimic altceva decât blândeţea, umilinţa, supunerea. Încolo toată soarta ei şi toată viaţa ei este în grija păstorului. Ea se simte în siguranţă numai în turmă.

Aşa e şi creştinul cel adevărat. El singur este slab, neajutorat, neapărat. El este tare numai lângă Domnul, lângă Păstorul lui. Toată soarta lui şi toată viaţa lui sunt în mâna şi grija acestui Păstor. Un creştin adevărat n-are nici o armă de apărare şi de răzbunare contra oamenilor răi şi necredincioşi. Apărarea lui este Domnul. Ca oaia, el nu are nici un fel de armă decât blândeţea şi umilinţa. Batjocoriţi pe cel credincios, râdeţi de el, daţi-i şi palme şi veţi vedea că toate le suferă ca o oaie răbdătoare din turma Domnului. El n-are nici o altă armă de apărare decât răbdarea şi umilinţa.

Oaia este slabă, dar aceasta e o slăbie ce o apropie mereu de păstor şi o ţine în turma lui. E o slăbie ce se teme să iasă din turmă şi să-şi facă de cap. Aşa e şi creştinul cel adevărat. El are o slăbie ce-l apropie mereu de Marele Păstor şi-l ţine în turma Lui. Dar vai, nu de astfel de „oi“ sunt creştinii de azi.

Cei mai mulţi dintre creştinii de azi se cheamă numai oi din turma lui Hristos, dar aievea sunt lupi.

Despre un pustnic, am citit undeva că s-a dus la un târg să-şi cumpere nişte oi. Dar nici o oaie nu era pe placul lui.

Dar ce fel de oi ai vrea dumneata? întrebară oamenii.

Apoi vedeţi, oameni buni, eu sunt un pustnic care trebuie să stau în rugăciune… Eu n-am vreme să ciobănesc lângă oi. Mie mi-ar trebui nişte oi care să aibă dinţi cu care să muşte şi gheare cu care să se apere ele singure…

Oamenii începură a râde. Unii ziceau că-i nebun. Dar pustnicul astfel le răspunse:

-Dragii mei, voi sunteţi în chipul oilor pe care le caut eu. Căci vă numiţi oi din turma lui Hristos, dar vă muşcaţi unii pe alţii ca lupii. Vă numiţi oile lui Hristos, dar de la o poştă vi se văd colţii şi ghearele de lup cu care vă sfâşiaţi unii pe alţii…

Cu adevărat şi noi suntem în icoana aceasta: ,,oi“ cu dinţi şi gheare de câine, de vulpe şi de lup.

Un creştin adevărat este o oaie din turma cea binecuvântată a Domnului. El caută păşunea cea duhovnicească (biserica, rugăciunea, cititul Bibliei, citirea cărţilor religioase etc.). El se hrăneşte cu păşunea Domnului. El se fereşte de păşunea diavolului. Căci şi diavolul îşi are aici în lume păşunea lui: patimile, desfrânarea, păcatele. Mulţimea cea mare a creştinilor se hrăneşte cu păşunea aceasta. I-a atras diavolul în ea cu ispita şi minciuna.

Undeva am citit o istorioară despre doi fraţi care moşteniseră o singură oaie. S-au înţeles să facă fiecare câte o grămadă de nutreţ. Pe urmă să sloboadă oaia din grajd şi la grămadă unde va trage oaia să mănânce, a aceluia să-i rămână.

Fratele cel dintâi s-a apucat să facă o grămadă de otavă aleasă, lângă care a pus şi făină, sare şi apă. Celălalt nu făcea nimic. Dar înainte cu câteva clipe de a se deschide grajdul, a luat un braţ de frunze verzi şi le-a grămădit frumos. Când s-a deschis uşa, oaia a dat buzna la frunze, cu toate că frunza nici nu era bună de mâncat.

În chipul acestei oi sunt şi creştinii de azi. Domnul are de partea Lui nutreţul cel sufletesc, cel adevărat, are şi sarea vieţii şi apa vieţii, are tot ce-i trebuie unui suflet de om, dar „oile“ Domnului creştinii de azi, aleargă la frunza Satanei. Cu frunză verde şi frumoasă la înfăţişare îi înşală Satana pe oameni şi îi abate de la păşunea cea minunată a Domnului.

Cu ispita şi viclenia înșală Satana pe oile Domnului şi le atrage în gălbează.

Aţi văzut cum e gălbeaza? Ea e frumoasă la vedere. E verde şi înspicată, şi dulce la gustare. Dar vai, ea e plină de viermi care se mută în oaie, fac pui şi o prăpădesc cu zile.

Aşa sunt şi ispitele Satanei. Frumoase la vedere, dulci la gustare, dar vai, ele sunt pline de viermi producători de moarte trupească şi sufletească. Ah, ce moarte înfricoşată are cel apucat în gălbeaza Satanei! Patimile şi plăcerile îi rod trupul şi sufletul întocmai aşa cum gălbeaza roade carnea şi viaţa sărmanei oi. Feriţi-vă de păşunea diavolului!

Oile Domnului creştinii cei adevăraţi, cunosc glasul Lui şi merg după El. Ei cunosc şi glasul lumii, şi glasul diavolului şi se feresc de el.

Diavolul este ciobanul cel mincinos. El se îmbracă în piele de oaie şi face pe păstorul oilor, ca să înşele pe oile nepricepute şi să le ducă la pierzare. Creştinul cel adevărat îi cunoaşte glasul şi fuge de el. Însă vai, e plină lumea de cei ce ascultă acest glas mincinos. Ah, cum merge lumea după diavol, după acest lup mişel îmbrăcat în piele de oaie!

Duhule Sfinte! Ajută-mă şi mă întăreşte cu darul şi harul Tău cel Sfânt să rămân până la sfârşitul vieţii mele în turma marelui meu Păstor. Ajută-mă să cunosc glasul Lui. Ajută-mă să ascult numai de glasul Lui şi să merg numai după El.

 

 Mântuitorul nostru este Pâinea vieţii şi, când suntem aşezaţi în iubirea Lui, rugându-ne la icoana Sa cea dătătoare de mângâiere, ne hrănim cu Pâinea care s-a coborât din cer. Prin intermediul icoanelor şi al rugăciunii zilnice ne aşezăm într-o comuniune permanentă cu Dumnezeu. Astfel, în apropierea Mântuitorului Hristos, prin rugăciune şi prin studiul adevărurilor mari şi preţioase ale Cuvântului Său, cel flămând este hrănit, iar cel însetat este înviorat de apa Izvorului Vieţii.

Un cadou de nepretuit pentru orice familie cu un simbolism aparte ,mai ales pentru Nunta -Aceasta icoana este BINECUVANTAREA FAMILIEI ,Cadoul ideal pentru fini sau nasi,nunti,casa noua-simbolizand BINECUVANTAREA FAMILIEI


Va fi apreciata de persoanele dragi - lucrata cu folie din Argint 925 montata cu pietre semipretiose Rubine ecologice si haina pictata manual de catre artistii nostri pe suport lemn. Certificat de calitate ce reprezinta originalitatea produsului.Tara origine-italia.
Marca: MG ARGENTI

Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din argint 925 dreptunghiulara sau ovala)-dim 6cm latime+ 35 ron

CARACTERISTICI PRODUS

Cod: 31205 /35- IPA ;    19x26 cm  Material Lamina Arg925
Cod:B 31205 /35-IPa ;   19x26 cm Material Lamina Arg925+Aur24K

 

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!

Culoare rama :Alb sau maro - la alegere!

Pentru comenzi en gros acordam discount-uri.


ambalaj de lux- de cadou - din carton. Pret mic de importator


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Icoana Iisus Hristos Pastorul cel bun binecuvantand au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Icoana Iisus Hristos Pastorul cel bun binecuvantand poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Icoana Iisus Hristos Pastorul cel bun binecuvantand:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Icoana Iisus Hristos Pastorul cel bun binecuvantand

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Icoana Iisus Hristos Pastorul cel bun binecuvantand

< 269.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere.
Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului+Transportul 15 ron . Toate produsele ce depasesc 3 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 19 Ron-(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-15 Ron
Ambalajul pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.roProdusele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%