Telefon comenzi:
0723 212 848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723 212 848

Iisus Hristos cu pâine şi cupă binecuvantarea -icoana rara

249.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

O icoana superba ce reprezinta Copie a Icoanei "Iisus Hristos cu pâine şi cupă" - a Domnului Iisus Hristos in care Binecuvanteaza-de data aceasta este imbracat in haina imparateasca  binecuvantantand in fata avand un potir si o paine.

Iisus binecuvantand Painea si Potirul icoana rara ce aduce prosperitate si binecuvantare in case,Pâinea şi apa - "izvoarele vieţii"

 Pâinea şi apa reprezintă izvoarele vieţii. Practic, după învăţăturile biblice, nu poţi despărţi învăţăturile Domnului Iisus Hristos de izvoarele vieţii. Iată ce se spune în Vechiul şi Noul Testament: "Eu sunt pâinea vie, care s-a pogorât din cer. Dacă mănâncă cineva din pâinea aceasta va trăi în veac; şi pâinea pe care o voi da Eu este Trupul Meu, pe care îl voi da pentru viaţa lumii" (Ioan 6, 51). În capitolul 6 din Sfânta Scriptură, intitulat "Pâinea vieţii", găsim următoarele sublinieri: "Iisus le-a zis: "Adevărat, adevărat vă spun că Moise nu v-a dat pâinea din cer. Căci pâinea lui Dumnezeu este cea care se coboară din cer şi dă lumii viaţă. Doamne, i-au zis ei, dă-ne totdeauna această pâine." Iisus le-a zis: "Eu sunt pâinea vieţii. Cine vine la Mine nu va flămânzi niciodată şi cine crede în Mine nu va înseta niciodată"" (Ioan 6, 32-35).

"Dacă însetează cineva, să vină la Mine şi să bea!"

 Reprezentările pâinii şi potirului nu pot fi niciodată despărţite: "Asemenea şi paharul după Cină, zicând: "Acest pahar este Legea cea nouă întru Sângele Meu. Aceasta să o faceţi ori de câte ori veţi bea, spre pomenirea Mea" (I Corinteni 11, 25)".

 Iisus Hristos a fost recunoscut după Înviere de cei 40 de Apostoli tot prin simbolul pâinii. Sfântul Apostol Cleopa împreună cu Sfântul Apostol Luca l-au însoţit pe Mântuitorul înviat în drum spre Ernaus. Cei doi L-au recunoscut pe Hristos abia în momentul frângerii pâinii, aşa cum ne spune Sfântul Apostol Luca în Evanghelia sa (Luca 24, 13-53).

 Semnificaţia cupei, pocalului, paharului o găsim tot în Biblie, la capitolul "Iisus apa vieţii" (Ioan 7), unde se precizează: "În ziua de pe urmă, care era ziua cea mare a praznicului, Iisus a stat în picioare şi a strigat: "Dacă însetează cineva, să vină la Mine şi să bea. Cine crede în Mine, din mâna lui vor curge râuri de apă vie, cum zice Scriptura"" (Ioan 7, 37-38).

 În Apocalipsa, capitolul "Cupa binecuvântării", se spune: "Domnul Iisus le oferă cupa binecuvântării şi celor care considerau că sunt bogaţi şi nu duc lipsă de nimic, dar ei au refuzat-o şi au întors spatele cu dispreţ harului Său binevoitor" (Apocalipsa 3, 17).

 Una dintre marile minuni săvârşite de Domnul nostru Iisus Hristos are ca subiect pâinea. Iată cum descrie Evanghelia după Ioan acest înălţător moment în capitolul "Înmulţirea pâinilor" (Ioan 6): "Este aici un băiat care are cinci pâini de orz şi doi peşti, dar ce sunt aceştia la atâta mulţime? Iisus a luat pâinile, a mulţumit lui Dumnezeu, le-a împărţit ucenicilor, iar ucenicii le-au împărţit celor ce stăteau jos; de asemenea, le-a dat şi din peşte cât au voit. După ce s-au săturat, Iisus a zis ucenicilor Săi: "Strângeţi fărâmiturile care au rămas să nu se piardă nimic"" (Ioan 6, 9-12).

Pâinea noastră cea de toate zilele..."

 În sfârşit, în rugăciunea pe care am învăţat-o de la Domnul Iisus, "Tatăl Nostru", întâlnim binecuvântarea pâinii. Când ne rugăm: "Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi", cerem nu numai pentru noi, ci şi pentru alţii. Prin aceasta înţelegem că lucrurile pe care le primim de la Dumnezeu nu ne sunt destinate doar nouă. Dumnezeu ni le-a încredinţat ca să putem avea grijă de cei flămânzi. În bunătatea Sa, El a pregătit toate cele necesare pentru oamenii sărmani, de aceea spune Domnul: "Când faci prânz sau cină să nu chemi pe prietenii tăi, nici pe fraţii tăi, nici pe rudele tale, nici pe vecinii bogaţi, ca nu cumva să te cheme şi ei, la rândul lor, pe tine şi să-ţi fie ca răsplată. Ci, când faci un ospăţ, cheamă pe săraci, pe neputincioşi, pe şchiopi, pe orbi. Şi fericit vei fi, că nu pot să-ţi răsplătească. Căci ţi se va răsplăti la învierea drepţilor" (Luca 14, 12-14).

 Rugăciunea pentru pâinea cea de toate zilele nu se referă doar la hrana pentru susţinerea trupului, ci şi la hrana duhovnicească, ce împlineşte nevoile sufletului în perspectiva vieţii veşnice. Domnul Iisus ne îndeamnă: "Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea ce rămâne pentru viaţa veşnică" (Ioan 6, 27). El spune: "Eu sunt Pâinea cea vie, Care s-a pogorât din cer. Cine mănâncă din Pâinea aceasta viu va fi în veci" (Ioan 6, 51).

 Mântuitorul nostru este Pâinea vieţii şi, când suntem aşezaţi în iubirea Lui, rugându-ne la icoana Sa cea dătătoare de mângâiere, ne hrănim cu Pâinea care s-a coborât din cer. Prin intermediul icoanelor şi al rugăciunii zilnice ne aşezăm într-o comuniune permanentă cu Dumnezeu. Astfel, în apropierea Mântuitorului Hristos, prin rugăciune şi prin studiul adevărurilor mari şi preţioase ale Cuvântului Său, cel flămând este hrănit, iar cel însetat este înviorat de apa Izvorului Vieţii.

Un cadou de nepretuit pentru orice familie cu un simbolism aparte ,mai ales pentru Nunta -Aceasta icoana este BINECUVANTAREA FAMILIEI ,Cadoul ideal pentru fini sau nasi,nunti,casa noua-simbolizand BINECUVANTAREA FAMILIEI


Va fi apreciata de persoanele dragi - lucrata cu folie din Argint 925 montata cu pietre semipretiose Rubine ecologice si haina pictata manual de catre artistii nostri pe suport lemn. Certificat de calitate ce reprezinta originalitatea produsului.Tara origine-italia.
Marca: MG ARGENTI

Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din argint 925 dreptunghiulara sau ovala)-dim 6cm latime+ 35 ron

CARACTERISTICI PRODUS

Cod: 31205 /35- IIB3 ;    19x26 cm  Material Lamina Arg925
Cod:B 31205 /35-IIB3 ;   19x26 cm Material Lamina Arg925+Aur24K

 

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!

Culoare rama :Alb sau maro - la alegere!

Pentru comenzi en gros acordam discount-uri.


ambalaj de lux- de cadou - din carton. Pret mic de importator


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Iisus Hristos cu pâine şi cupă binecuvantarea -icoana rara au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Iisus Hristos cu pâine şi cupă binecuvantarea -icoana rara poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Iisus Hristos cu pâine şi cupă binecuvantarea -icoana rara:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Iisus Hristos cu pâine şi cupă binecuvantarea -icoana rara

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Iisus Hristos cu pâine şi cupă binecuvantarea -icoana rara

< 249.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere.
Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului+Transportul 15 ron . Toate produsele ce depasesc 3 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 19 Ron-(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-15 Ron
Ambalajul pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.roProdusele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%