Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Copac vietii Binecuvantarea casei -cadouri cununie,nunta,aniversari,casa noua

650.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Via-Eu sunt Painea vietii-sau Izvor Vieti Prăznuirea sa principală este la 16/29mai - Patron ocrotitor celor nascuti de ziua icoanei.

In popor este cunoscuta si ca Copacul vietii

O Icoana extraordinară -icoana facatoare de inuni a Domnului „Hristos Vița de vie”,Eu sunt viţa cea adevărată şi Tatăl Meu este lucrătorul. închinată chipului Mântuitorului, este chipul preasfânt care ajută în orice necazuri și nenorociri,indeplineste orice rugaciune .

Pentru ce se roagă înaintea chipului miraculos
Acest altar este capabil să-i ajute pe credincioși în orice necaz și în diverse dificultăți ale vieții. Dar ortodocșii își fac mai des rugăciunile înaintea chipului Mântuitorului „Hristos Vița de vie” cu cereri:

* despre a scăpa de frici, vicii și gânduri apăsătoare;
* despre a scapa de gandurile urate,hulitoare, de intenții rele, de dușmani care te vor in suferință;
* despre menținerea fericirii în familie, a armoniei și a scăpa de certuri;
* despre sănătate bună, credință puternică și bunăvoință, gânduri și fapte bune si sincere;
* despre menținerea liniștii sufletești.

Imaginea lui Domnului Iisus Hristos „Via” este un simbol al înțelepciunii și prosperității. Această icoană este faimoasă printre creștini și are o reverență și un respect deosebit. Un număr imens de credincioși își fac rugăciunile înaintea acestui chip miraculos, care conține o putere divină uriașă care poate ajuta în cele mai grele dificultăți și necazuri ale vieții,aduce prosperitate in casa si belsug.

Istoria icoanei „Hristos Vița de vie”-Aspectul imaginii datează din secolul al XV-lea. Prima icoană a fost pictată de un călugăr care a slujit la una dintre mănăstirile din Grecia.Așa cum am menționat deja, această icoană simbolizează sănătatea minții, prosperitatea și bunăstarea. Imaginea ortodoxă poartă numele „Vita de vie” dintr-un motiv, pentru că în Evanghelia însăși Mântuitorul este numit în mod repetat așa.Pentru credincioșii ortodocși, icoana a devenit în cel mai scurt timp posibil una dintre cele mai venerate și iubite imagini sfinte. Mulți creștini din toată lumea se roagă în fața chipului miraculos, care îi ajută mereu pe adevărații credincioși.

Unde este imaginea miraculoasă a Mântuitorului „„Hristos Vița de vie” sau "Via"-Fața slăvită a lui Hristos, care este deseori numită „Via adevărată”, este o icoană rară și unică, care se găsește în bisericile din departe de toate țările. În Rusia, altarul poate fi găsit în următoarele mănăstiri sfinte:* Moscova, „Biserica în Numele Icoanei Preasfintei Maicii Domnului”;
* Sankt Petersburg, Biserica Mântuitorului insangerat-icoana sarbatorita pe 30 nov.

Descrierea icoanei:

Există mai multe opțiuni pentru a picta imaginea cea mai sfântă a lui Hristos „Via”. Dar doar două dintre ele sunt considerate cele mai comune și mai iubite de credincioșii ortodocși.Versiunea târzie si cea mai cunoscuta a picturii icoanei conține imaginea Mantuitorului Iisus Hristos in mijloc printre o viță întinsă. De ea se desfășoară multe ramuri, unde se află Maica Domnului, și odată cu ea - Sfântul Ioan și alți mari apostoli. Astfel, cuvintele din Evanghelie sunt înfățișate direct pe icoană.

Eu sunt viţa cea adevărată şi Tatăl Meu este lucrătorul.

Orice mlădiţă care nu aduce roadă întru Mine, El o taie; şi orice mlădiţă care aduce roadă, El o curăţeşte, ca mai multă roadă să aducă.Acum voi sunteţi curaţi, pentru cuvântul pe care vi l-am spus.Rămâneţi în Mine şi Eu în voi. Precum mlădiţa nu poate să aducă roadă de la sine, dacă nu rămâne în viţă, tot aşa nici voi, dacă nu rămâneţi în Mine.Eu sunt viţa, voi sunteţi mlădiţele. Cel ce rămâne întru Mine şi Eu în el, acela aduce roadă multă, căci fără Mine nu puteţi face nimic.Dacă cineva nu rămâne în Mine se aruncă afară ca mlădiţa şi se usucă; şi le adună şi le aruncă în foc şi ard.Dacă rămâneţi întru Mine şi cuvintele Mele rămân în voi, cereţi ceea ce voiţi şi se va da vouă.Întru aceasta a fost slăvit Tatăl Meu, ca să aduceţi roadă multă şi să vă faceţi ucenici ai Mei.Precum M-a iubit pe Mine Tatăl, aşa v-am iubit şi Eu pe voi; rămâneţi întru iubirea Mea.Dacă păziţi poruncile Mele, veţi rămâne întru iubirea Mea după cum şi Eu am păzit poruncile Tatălui Meu şi rămân întru iubirea Lui.Acestea vi le-am spus, ca bucuria Mea să fie în voi şi ca bucuria voastră să fie deplină.

O altă imagine, nu mai puțin faimoasă, îl înfățișează pe Mântuitorul,  În mâinile dumnezeiești ale Domnului Iisus, viața încolțește sub forma unei vițe de vie din rana coastei sale, din care El stoarce sucul pe paharul sfânt de Împărtășanie inconjurat de un inger sau doi ingeri.si Sf.Datatoare de viatza Sf.Cruce.

Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unul pe altul, precum v-am iubit Eu.

Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.Voi sunteţi prietenii Mei, dacă faceţi ceea ce vă poruncesc.De acum nu vă mai zic slugi, că sluga nu ştie ce face stăpânul său, ci v-am numit pe voi prieteni, pentru că toate câte am auzit de la Tatăl Meu vi le-am făcut cunoscute.Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi şi v-am rânduit să mergeţi şi roadă să aduceţi, şi roada voastră să rămână, ca Tatăl să vă dea orice-I veţi cere în numele Meu.Aceasta vă poruncesc: să vă iubiţi unul pe altul.Dacă vă urăşte pe voi lumea, să ştiţi că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât.Aduceţi-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, şi pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, şi pe al vostru îl vor păzi.Iar toate acestea le vor face vouă din cauza numelui Meu, fiindcă ei nu cunosc pe Cel ce M-a trimis.De n-aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, păcat nu ar avea; dar acum n-au cuvânt de dezvinovăţire pentru păcatul lor.

Aduceţi-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus: Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, şi pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul Meu, şi pe al vostru îl vor păzi.Iar toate acestea le vor face vouă din cauza numelui Meu, fiindcă ei nu cunosc pe Cel ce M-a trimis.De n-aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, păcat nu ar avea; dar acum n-au cuvânt de dezvinovăţire pentru păcatul lor.Cel ce Mă urăşte pe Mine, urăşte şi pe Tatăl Meu.De nu aş fi făcut între ei lucruri pe care nimeni altul nu le-a făcut păcat nu ar avea; dar acum M-au şi văzut şi M-au urât şi pe Mine şi pe Tatăl Meu.De nu aş fi făcut între ei lucruri pe care nimeni altul nu le-a făcut păcat nu ar avea; dar acum M-au şi văzut şi M-au urât şi pe Mine şi pe Tatăl Meu.Dar (aceasta), ca să se împlinească cuvântul cel scris în Legea lor: "M-au urât pe nedrept".Iar când va veni Mângâietorul, pe Care Eu Îl voi trimite vouă de la Tatăl, Duhul Adevărului, Care de la Tatăl purcede, Acela va mărturisi despre Mine.Şi voi mărturisiţi, pentru că de la început sunteţi cu Mine.

Zile de sărbătoare

În calendarul Bisericii Ortodoxe Ruse nu există o dată oficială scrisa in calendare,chiar daca aceasta oficial are fiind sarbatorita in multe biserici de catre credinciosi., pentru celebrarea acestei imagini a lui Hristos. Pentru mulți credincioși,aceasta are o singura sarbatorire pe an- pe 16/29 mai, aceasta zi speciala este pusă deoparte pentru glorificarea și venerarea specială a Sf. icoane a Mantuitorului Vita de Vie.

Copiile ei au început să apară în multe biserici ortodoxe și s-a remarcat că ea vindeca foarte multe boli trupesti si sufletesti,te scapa de vicii (tutun,droguri,bautura-dar cei care cinstesc aceasta sfanta Icoana a Mantuitorului ii ocroteste familia de acestea ,vindeca boli la care mediciii sunt neputinciosi,dar si intretine sanatatea in familie de aceasta Crestinii iubesc tare aceasta Sf.Icoana .inlaatura infertilitatea, oferind nastere usoara și ofera ajutor explicit în muncă și studiu,daruieste bunastare si belsug in casa in care este cinstita. Din cauza multor minuni efectuate l a aceasta icoana sfanta  , Copiile icoanei :"Vita de Via a MAntuitorului" sunt acum răspândite in toate bisericile.

 

Este Un Dar de NEPRETUIT pentru orice casa spre ocrotirea familiei de boala.,aceasta icoana cu rugaciune si acatist la Ea Mai ales de ziua Ei daruieste sanatate oamenilor bolnavi! De orice boala!  Mantuitor indeplineste orice dorinta si insanatoseste orice boala ! 

Alunga tristetile si alina durerile. Fericita este casa si familia care are in casa icoana aceasta -una dintre cele mai importante icoane ale Mantuitorului Nostru.

Rugaciune la Sf.ICoana:

„O, Mare Mântuitor, adevărat fiu al Domnului! Ne îndreptăm către Tine în cuvintele rugăciunii noastre cu o cerere de ajutor și sprijin în momentele dificile si necazuri!Si pe Tine te rugam : Acopera-ne pe noi de necazuri și dureri, ferește-te de certuri  în familie! Tine dușmanii departe de casele noastre și vindeca sufletele noastre păcătoase. Călăuzește-mă pe calea dreptății și nu mă lăsa să mă abat de la calea dreptății si ajuta-ma sa fac Voia Ta. Numai Tu ne poți ajuta, o, Sfântul nostru Aparator! Nu vom înceta să slăvim numele Tău! Să se facă voia ta! Până la sfârșitul timpului. In veci vecilor -Amin".

Numai cei care cred cu adevărat în puterea Domnului și în abilitățile miraculoase ale sfintei icoane pot primi sprijinul și protecția lui Hristos. Oferă cuvintele de rugăciune cu gânduri curate și din adâncul inimii tale, atunci viața ta se va schimba cu siguranță în bine, iar necazurile te vor ocoli.

Cadoul ideal pentru nunti,casa nou-simbolizand BINECUVANTAREA si OCROTIREA FAMILIEI 

 

 

 Soborul celor 12 apostoli ai Domnului nostru Iisus Hristos (30 iunie) 

La ce ajuta icoana cu cei 12 apostoli -pentru ce se roaga crestinii la icoana:

Cei 12 Sfinţi Apostoli ai Mântuitorului Hristos sunt: Petru, Andrei, Iacob şi Ioan (fiii lui Zevedeu), Filip, Bartolomeu, Toma, Matei, Iacob al lui Alfeu, Iuda Tadeul, Simon Zilotul şi Matia.

Petru, fiul lui Iona si fratele Apostolului Andrei, s-a născut în Betsaida Galileei. Numele său de  iudeu era Simon, însă Mântuitorul îl va numi Chifa (piatra). După pescuirea minunată de pe lacul Ghenizaret, este chemat să devină pescar de oameni.

Andrei s-a născut în Betsaida Galileia, localitate situată pe ţărmul Lacului Ghenizaret, în nordul Ţării Sfinte. Din Sfânta Scriptură aflăm ca este fratele lui Simon Petru. Sfântul Apostol Andrei este numit cel dintâi chemat.

Iacob a fost fiul lui Zevedeu şi fratele Sfântului Evanghelist Ioan, Cuvântătorul de Dumnezeu. Împreună cu fratele său, lăsându-şi corabia, pe tatăl său şi mreaja sa, a mers după Iisus la chemarea Lui cea dumnezeiască.

Ioan a fost fiul lui Zevedei şi al Salomiei. Acesta a fost chemat de Hristos  de la mrejile pescăreşti la propovăduirea Evangheliei. La primirea sa, Ioan a fost numit de Hristos Domnul fiu al tunetului, căci ca tunetul avea să se audă în toată lumea şi tot pământul să umple.

Filip este cel de-al treilea Apostol chemat la misiune de către Mântuitorul Iisus Hristos.

Bartolomeu era de neam din Galaad. El a propovăduit Evanghelia mai întâi în Siria şi în Asia de sus, India, apoi în Armenia cea Mare şi în Alvan, cetatea Armeniei.

Toma, care se numeşte Geamăn, era din Paneada, cetatea Galileii. Iar când Domnul nostru Iisus Hristos era pe pământ cu oamenii şi umbla prin cetăţi şi sate învăţând popoarele şi tămăduind toate suferinţele, atunci Toma, auzind propovăduirea Lui şi văzându-I minunile, s-a apropiat de El cu osârdie şi umblă după El, nesăturându-se de cuvintele cele dulci şi de vederea preasfintei Sale feţe.

Astfel, s-a învrednicit a fi rânduit în ceata celor doisprezece apostoli, cu care a urmat Domnului până la mântuitoarele Lui patimi

Înainte de a ajunge Apostol, Matei a fost vameș si se numea Levi. Acesta era originar din Capernaum si era fiul lui Alfeu. Potrivit Tradiției este autorul primei Evanghelii.

Iacob al lui Alfeu a fost fratele lui Matei, iar tatăl lor se numea Alfeu.

Iuda Tadeul a fost fratele Sf. Iacov cel Tânăr, rudă cu Domnul Iisus Hristos. A fost unul dintre cei 12 apostoli. A predicat Evanghelia în Iudeea, Samaria, Idumeea, Siria, Mesopotamia și Libia.

Simon Zilotul  este numit şi Natanael. Acesta și-a lăsat casa, părinții și mireasa pentru Mirele cel ceresc. El a propovăduit în Mauritania, Africa si Britania, unde si-a dat si sufletul sau, fiind răstignit și îngropat.

Matia s-a numărat în rândul Sfinţilor Apostoli în locul lui Iuda vânzătorul și a propovăduit pe Hristos în Etiopia cea mai din afară.

Pentru pace și dragoste între oameni;
Pentru întărirea spiritului și a credinței;
Pentru ajutor în situații de viață dificile;
Pentru vindecarea afectiunilor fizice si mentale.
Dacă citiți în fiecare zi o rugăciune în fața icoanei, aceasta vă va ajuta să vă protejați de forțele malefice și de tentațiile zilnice, deoarece icoana Soborul celor 12 Apostoli este un simbol puternic al intaririi credinței, a iubirii față de oameni și a smereniei. Datorită acestor calități, discipolii lui Iisus Hristos au putut răspândi Cuvântul Domnului în întreaga lume.

Un cadou cu un simbolism aparte ,mai ales pentru nunta ,casa noua -botez-  Cadoul ideal pentru nunti,casa noua--simbolizand BINECUVANTAREA si OCROTIREA FAMILIEI de dusmani --protejează de certuri si discordie, precum și de alte nenorociri pe care le pot aduce neplăcerile-aduce pace in case.

Cu rugaciunea la aceasta Icoana - Va face din casa ta o cetate impenetrabilă impotriva răului, în care va domni prosperitatea, bunătatea și înțelegerea reciprocă.

Un cadou cu un simbolism aparte ,mai ales pentru Nunta -Aceasta icoana este BINECUVANTAREA FAMILIEI ,In Rusia ,Ucraina,Romania -  mirele are aceasta frumoasa icoana pentru binecuvantarea casatoriei la taina Sfintei cununii! Cadoul ideal pentru nunti,casa nou-simbolizand BINECUVANTAREA FAMILIEI

Va fi apreciata de persoanele dragi - Litografie - partile laterale sunt atent lucrate de catre artistii nostri in foita din Argint 925 montata manual de catre artistii nostri pe suport lemn. Certificat de calitate ce reprezinta originalitatea produsului.Tara origine-italia.
Marca: MG ARGENTI

Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din argint 925 dreptunghiulara sau ovala)-dim 4 cm latime+ 35 ron 

Tara de origine Italia- cu respect pentru traditie si calitate

 

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Copac vietii Binecuvantarea casei -cadouri cununie,nunta,aniversari,casa noua au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Copac vietii Binecuvantarea casei -cadouri cununie,nunta,aniversari,casa noua poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Copac vietii Binecuvantarea casei -cadouri cununie,nunta,aniversari,casa noua:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Copac vietii Binecuvantarea casei -cadouri cununie,nunta,aniversari,casa noua

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Copac vietii Binecuvantarea casei -cadouri cununie,nunta,aniversari,casa noua

< 650.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin cu un telefon in prealabil-0723212848.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Icoanele comandate  nu se returneaza!

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere in factura fiscala emisa catre cumparator.

Livrarea prin Posta romana se face doar daca efectuati plata in vans in contul bancar al societatii!

Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului cumparat +Transportul 25 ron . Toate produsele ce depasesc 1 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 25 Ron-Plic,daca colet depaseste dimensiunea unui plic acesta va fi masurat si se va taxa volumetric depinde de malaj acestuia(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-25 Ron
Ambalajul (la cerere) pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI(iN PERIOADA 01.01.2021-30.12.2021 MAGAZINUL FIZIC ESTE INCHIS.Comenzile se proceseaza doar Online.Va Multumim!

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.roProdusele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%