Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Sf.Zoe ce a vazut cum ingerul i tinea cartea Sf.Sebastian -ocrotitoarea celor muti,ajuta mutilor sa vorbeasca

96.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

 

Praznuirea se face pe  18 decembrie - Mare ocrotitoare celor nascuti de ziua ei si celor ce ii poarta numele/prenumele si diminutivele.

Ocrotitoarea celor surdomuti,celor muti ,ajuta sa vorbesti cu discernamant si lumienaza mintea.Mare ocrotitoare celor ce vor sa capete discernamant in vorbire!

Sfântul Mucenic Sebastian s-a născut în orașul Narbo (Gallia), și a primit educația în Mediolanum. Sub conducerea -împăratilor Dioclețian și Maximian (284–305), el era șef al gărzilor palatului. Sfântul Sebastian s-a bucurat de autoritate și dragoste între ostași și curteni, căci era un om curajos, plin de înțelepciune, sincer în cuvinte, corect cu toti, prevăzător în sfaturi, credincios în slujire și în toate sarcinile. Fiind el însuși un creștin in secret, Sfântul și-a ajutat foarte mult frații în credință.

Frații creștini întemnițați Sf. Marcellin și Marcu, care la început au mărturisit cu fermitate adevărata credință, sub influența convingerii în lacrimi a părinților lor păgâni (Părintele Tranquillinus și mama Markia), a soțiilor și a copiilor, au șovăit în intenția lor de a suferi pentru Hristos. Sfantul Sebastian a venit la vistiernicul regal, in casa caruia erau inchisi Marcellin si Marcu, si a rostit o predica inspirata.

„Ostasi viteji ai lui Hristos! Nu aruncati steagul biruinței voastre de dragul lacrimilor femeilor și nu lăsa să slăbească dușmanul așezat sub picioarele voastre, pentru ca el, după ce a primit din nou putere, să nu înceapă să lupte cu mai indarjire cu voi. Ridiati-va deasupra patimilor pământești si ridicati steagul glorios al realizării voastre. Dacă cei pe care îi vedeti plângând ar ști că există o altă viață - nemuritoare și nedureroasă, în care domnește bucuria neîncetată, atunci cu siguranță ar dori să intre în ea cu voi și, disprețuind viața trecătoare, ar încerca să primească viața veșnică. Cine nu vrea să fie slujitor al vieții veșnice  isi va distruge în zadar această viață vremelnica.”

Sfântul Sebastian i-a convins pe frați să meargă la martiriu. Discursul lui a șocat pe toți cei prezenți. Ei au văzut că chipul Sfântului strălucea ca a unui înger, dupa care au vazut pe cei șapte îngeri care au apărut si l-au îmbrăcat în haine strălucitoare, iar Tânărul Frumos l-a binecuvântat pe predicator și i-a spus: „Vei fi mereu cu mine”.

Soția paznicului inchisorilor regale  Nicostratus era Sf. Zoe-(Zoya, care și-a pierdut puterea vorbirii în urmă cu 6 ani, si era muta,dupa acest discurs a  căzut la picioarele Sfântului Sebastian și a cerut cu semne să o vindece. Sfântul Sebastian a umbrit-o pe femeie cu semnul crucii – imediat aceasta a vorbit și L-a slăvit pe Domnul Iisus Hristos și a spus că a văzut un înger cu o carte deschisă in fata Sf.Sebastian, potrivit căruia Sfântul Sebastian a citit predica. Atunci toți cei prezenți au crezut în Mântuitorul lumii. Nicostratus a îndepărtat lanțurile lui Marcellin și Marcu și i-a invitat să se ascundă, dar frații au refuzat.

Marcu a spus: „Să ne chinuie trupurile cu orice chin; ei pot ucide trupul, dar sufletul care luptă pentru credință nu poate fi învins”. In acel timp Nicostrat și soția lui Sf.Zoe au cerut Botezul. Sfântul Sebastian l-a sfătuit pe Nicostrat să aranjeze ca Botezul să fie făcut asupra cât mai multor oameni.este pacat sa fie botezati doar ei cand foarte multi oameni ar fi vrut sa se boteze.

Atunci Nicostrat i-a cerut sefului închisorilor Romei, Claudius, să trimită la casa lui pe toți prizonierii. Vorbind cu prizonierii, Sebastian s-a convins că toți sunt vrednici de Botez și l-a chemat pe presbiterul Policarp, care i-a pregătit pentru Sf.Taină a Botezului cu un discurs catehumenic, le-a poruncit să postească, desemnând sărbătoarea Tainei Sf.Botez pentru seară.

În acest moment, Claudius l-a informat pe Nicostratus că eparhul roman Agrestius Chromatius îl chema la el pentru a-i explica de ce erau adunați prizonieri în casa lui. Nicostrat i-a povestit lui Claudius despre vindecarea soției sale și i-a adus pe fiii săi bolnavi, Simforian și Felix, la Sfântul Sebastian. Seara, preotul Policarp l-a botezat pe Tranquillinus, rudele și prietenii săi, pe Nicostrat și familia lui, pe Claudius și pe fiii săi, precum și pe 16 prizonieri condamnați. Au fost 64 de oameni nou botezați în total.

Apărând în fața eparhului Cromatie, Nicostrat i-a povestit cum Sfântul Sebastian i-a convertit la credința creștină și i-a vindecat pe mulți de boli grele. Cuvintele lui Nicostrat l-au convins pe eparh. L-a chemat la el pe Sfântul Sebastian și Presbiterul Policarp, ascultandu-i a fost luminat de Harul lui Dumnezeu si prin ei  a crezut în Hristos. Împreună cu Chromatius, fiul său Tiburty și toți membrii gospodăriei sale au primit taina Sfântului Botez.

Numărul oamenilor nou-iluminați a crescut la 1400 de oameni. La sfatul creștinilor, Cromatie a părăsit postul de eparh. În acest moment, Episcopul Romei era Sfântul Gaius( Caius) (mai târziu Papă al Romei, din 283 până în 296; amintirea sa este 11 august). Sfântul l-a binecuvântat pe Cromatie să plece la moșiile sale din sudul Italiei împreună cu presbiterul Policarp. Creștinii, care nu au putut să meargă la martiriu, au plecat cu ei.

Preotul Policarp a fost trimis pentru a-i confirma pe noii convertiți la credință și a săvârși Tainela Sf.Botez. Fiul lui Chromatius- Tiburtius, a dorit să accepte martiriul și a rămas la Roma cu Sfântul Sebastian. Au mai ramas si Tranquillinus, Marcellinus si Marcu, care au fost hirotoniti diaconi de catre Sfantul Gaius, Nicostrat, sotia sa Zoe si fratele Kastorius, Claudius, fiul sau Simphorianus si fratele Victorinus. S-au adunat în palatul împăratului cu un creștin in secret, un demnitar al lui Castulus, dar curând a venit vremea ca toti să sufere pentru credința lor.

Paganii au pus mâna mai intai pe Sfânta Zoia, care se ruga la mormântul Apostolului Petru. La proces, ea și-a mărturisit cu curaj credința în Hristos si a fost data spre tortura,acestea au atârnat-o de păr peste o gramada de gunoi,unde asa a trecut la Domnul.Dupa care trupul ei a fost aruncat în râul Tibru. Apărând într-o viziune Sfântului Sebastian, ea și-a anunțat moartea martirica.

După ea a suferit presbiterul Tranquillinus: păgânii l-au ucis cu pietre la mormântul sfântului Apostol Petru, iar trupul lui a fost și el aruncat în Tibru. Sfinții Nicostrat, Kastorius, Claudius, Victorinus și Symphorianus au fost sechestrați pe malurile râului când căutau trupurile martirilor. Ei au fost aduși la eparh, iar sfinții au refuzat să împlinească porunca lui de a aduce jertfe idolilor.Atunci acestea au fost martirizati dupa care le-au legat pietre la gât tuturor sfinților mucenici și i-au înecat în mare.

Sfântul Tivurtius a fost trădat de falsul creștin Torquat. Nefăcând renunțarea la Hristos, judecătorul a poruncit să-l pună pe cărbuni încinși pe tânărul Tivurtius, dar Domnul l-a păstrat: Tivurtius umbla pe cărbuni aprinși, nesimțind căldura. Chinuitorii l-au decapitat pe Sfântul Tivurtie. Un creștin necunoscut l-a îngropat pe sfânt.

Torquatus i-a trădat și pe sfinții diaconi Marcellin și Marcu și pe demnitarul Castulus. După tortură, Castulus a fost aruncat într-un șanț și acoperit cu pământ, în timp ce Marcellinus și Mark au fost bătuți în cuie pe un ciot. Au stat toată noaptea în rugăciune, iar dimineața au fost străpunși cu sulițe.

Ultimul martirizat a fost Sfântul Sebastian. Împăratul Dioclețian l-a interogat personal și, convins de statornicia sfântului mucenic, a poruncit să fie scos în afara orașului, legat de un copac și străpuns cu săgeți. Soția demnitarului Castulus, Irina, a venit noaptea să-l îngroape pe Sfântul Sebastian, dar l-a găsit în viață și l-a adus acasă. Sfântul Sebastian și-a revenit curând din răni.Creștinii l-au îndemnat să părăsească Roma, dar el a refuzat. Apropiindu-se de templul păgân, sfântul i-a văzut pe împărați îndreptându-se acolo și i-a denunțat public pentru impietate. Dioclețian a poruncit ca sfântul mucenic să fie dus la hipodrom și executat. Sfântul Sebastian a fost ucis, iar trupul său a fost aruncat într-un șanț de gunoi. Sfânt mucenici s-a arătat în vis creștinei Lukina și i-a poruncit să ia trupul și să-l îngroape în catacombe. Cuvioasa creștină a îngropat cu cinste trupul sfântului.

 

Sfanta Mare Cuv.Zoe , te rugam sa mijlocesti la tron  lui Dumnezeu pentru noi! Pentru iertare de pacate ,sanatate si mantuire. Multumim pentru toate darurile daruite noua!

Mari daruri Sf.Parinti celor ce ii cinstesc pe ei si icoanele lor si i se citesc acatistu in fata icoanei,(macar de citit povestea icoanei,a vietii sfantului,si asa veti fi mereu pomeniti in rugaciune catre Nascatoarea de Dumnezeu si la tron Sf.Treimi

Icoana- simbolizeaza inca din Evul Mediu victoria binelui asupra raului, devenind, din aceasta pricina, integrat in numeroase traditii si sarbatori crestine de pretutindeni!Aceasta icoana este BINECUVANTAREA FAMILIEI prin ocrotirea ei de boli si necazuri si de duhuri necurate, cu ajutorul prezentei Sf .M.Cuv.Zoe , Cadoul ideal pentru aniversari de nume, nunti,casa noua - simbolizand Ocrotirea FAMILIEI .

Va fi apreciata de persoanele dragi - pictura icoanei este o reproducere - ilustratie foarte reusita dupa original - partile laterale sunt atent lucrate de catre artistii nostri  pe suport lemn prelucrat ecologic- montata manual de catre artistii nostri. 


Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din foita argint 925 dreptunghiulara )-dim 4 cm latime+ 35 ron

CARACTERISTICI PRODUS

10x15cm (Interior ) 16x21 cm exterior 
15x18cm (Interior ) 19x24 cm exterior 

20x25 cm (Interior )26x31 cm exterior 

25x31cm (Interior )28x36 cm exterior 

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!

 Culoare Maro sau Alb la alegere(In limita stoc disponibil). Pretul afisat este pt o singura bucata!

Pentru comenzi en gros acordam discount-uri.


 Pret mic de importator


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Sf.Zoe ce a vazut cum ingerul i tinea cartea Sf.Sebastian -ocrotitoarea celor muti,ajuta mutilor sa vorbeasca au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Sf.Zoe ce a vazut cum ingerul i tinea cartea Sf.Sebastian -ocrotitoarea celor muti,ajuta mutilor sa vorbeasca poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Sf.Zoe ce a vazut cum ingerul i tinea cartea Sf.Sebastian -ocrotitoarea celor muti,ajuta mutilor sa vorbeasca:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Sf.Zoe ce a vazut cum ingerul i tinea cartea Sf.Sebastian -ocrotitoarea celor muti,ajuta mutilor sa vorbeasca

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Sf.Zoe ce a vazut cum ingerul i tinea cartea Sf.Sebastian -ocrotitoarea celor muti,ajuta mutilor sa vorbeasca

< 96.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin cu un telefon in prealabil-0723212848.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Icoanele comandate  nu se returneaza!

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere in factura fiscala emisa catre cumparator.

Livrarea prin Posta romana se face doar daca efectuati plata in vans in contul bancar al societatii!

Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului cumparat +Transportul 25 ron . Toate produsele ce depasesc 1 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 25 Ron-Plic,daca colet depaseste dimensiunea unui plic acesta va fi masurat si se va taxa volumetric depinde de malaj acestuia(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-25 Ron
Ambalajul (la cerere) pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI(iN PERIOADA 01.01.2021-30.12.2021 MAGAZINUL FIZIC ESTE INCHIS.Comenzile se proceseaza doar Online.Va Multumim!

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.roProdusele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%