Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Ajuta la problemele cu picioarele,bratele,paralizie avc-Sf.Mc.Antonie, Ioan şi Eustatie-mari facatori de minuni -icoana

96.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Prăznuirea sa principală este la s.n. 14 aprilie / s.v. 27 aprilie-si 3/19 decembrie

Sf.Antonie a fost spanzurat de stejar pe 01/14 ianuarie pe Sf.Ioan fratele Sf.Antonie l-au omorat pe acelas stejar pe 11/24 aprilie.,iar Sf.Mc.Eustatie fiind spanzurat pe acelas stejar pe 31 nov/13 decembrie. Ocrotitor celor ce ii poarta numele/prenumele si celor nascuti de ziua lui!

Ajuta foarte mult bolilor de picioare,ale bratelor,paraliziei,ocroteste casa de boli grele,buni prieteni celor ce le pomenesc in rugaciunile lor!

Copie dupa icoana facatoarea de minuni a manastirii din Bulgaria din catapeteasma.

Sfinţii Mucenici din Litva, Antonie, Ioan şi Eustatie care au pătimit la Vilnius în Lituania(1347)

 Aceşti mucenici erau din Vilna, cetatea Litvei, unde, după obiceiul păgînesc de atunci, oamenii acelei ţări se închinau focului. Antonie şi Ioan, fiind fraţi după trup, iubeau din tot sufletul dreapta credinţă creştinească. Apoi venind în Litva un preot, anume Nestor, de la acela au primit dumnezeiescul Botez; cel mai mare numindu-se Ioan, iar cel după dînsul, Antonie. După Botez ei petreceau viaţă cuviincioasă creştinească şi slujeau lui Olgherd, voievodul Litvei, dar îşi tăinuiau înaintea lui creştineasca credinţă. Însă n-au putut s-o tăinuiască mult, de vreme ce îşi deosebeau viaţa şi obiceiul de rînduiala cea schimbată a altora. Pentru că n-au voit să se asemene altora, nici să-şi tundă capul şi barba, precum le tundeau păgînii, nici să mănînce carne în zile de post, nici să facă altă întinare potrivnică creştinătăţii.

    Fiind întrebaţi odată de voievod, pentru ce nu urmează obiceiurilor celor vechi ale litvenilor, ei au mărturisit cu îndrăzneală că sînt creştini. Iar voievodul îi silea să se lepede de creştinătate şi să mănînce cărnurile cele puse înaintea lor pe masă. Dar ei cu tărie stînd în creştineasca credinţă, n-au voit să guste din cărnuri, de vreme ce atunci era zi de post. Deci, a poruncit voievodul, ca să-i închidă într-o temniţă întunecoasă, în care ei cu veselie, nu ca în temniţă, ci ca la o împărăţie au mers, bucurîndu-se şi mulţumind lui Dumnezeu că s-au învrednicit a pătimi pentru Sfîntul Lui nume.

    Petrecînd ei în temniţă un an, lui Ioan i-a slăbit tăria sufle-tească, speriat de chinurile temniţei, înfricoşîndu-se de munci. Apoi a trimis la voievod rugăminte, ca să-l libereze din închisoare, făgăduind că va împlini toate poruncile aceluia. Iar voievodul, bucurîndu-se, a poruncit să-i libereze pe amîndoi şi i-a rînduit în cea dintîi slujbă. Drept aceea Ioan se asemăna păgînilor, făcînd obiceiul lor şi împlinind voinţa voievodului, dar în inima sa ţinea creştinătatea, rugîndu-se în taină lui Hristos Dumnezeu, pe care în public, pentru frica muncilor nu îndrăznea a-L mărturisi. Iar Antonie nicidecum nu şi-a schimbat creştinescul obicei, ci fără temere făcea ceea ce se cade adevăratului creştin a face; iar pe Ioan îl ocăra pentru a lui nevrednicie şi teamă şi îl sfătuia în tot chipul să vină la pocăinţă şi, neînfricoşîndu-se de chinuri, iarăşi să mărturisească pe Hristos în public.

    Păgînii, văzînd pe Ioan, fratele cel mare, supunîndu-se voievodului, de lucrurile lui Antonie nu se îngrijeau. Iar într-o vreme, cînd, după obicei, amîndoi fraţii Ioan şi Antonie stăteau înaintea voievodului, Ioan mînca cărnurile ce i se dădeau lui, fiind zi de post, iar fericitul Antonie nici nu voia să guste, mărturisind că este creştin. Deci, iarăşi din porunca voievodului l-a închis în temniţă; iar Ioan era într-o ocară de la toţi, neiubit de creştini ca un călcător de lege, iar de păgîni ocărît ca un nestatornic, care nici vechea credinţă cea părintească nu a ţinut-o şi nici pe cea creştinească pe care şi-a ales-o mai pe urmă, nu a păzit-o întreagă. Drept aceea şi-a venit în simţire Ioan şi din a sa cădere a început a se căi cu lacrimi. Şi apropiindu-se de cel mai înainte zis, presbiterul Nestor, l-a rugat să fie mijlocitor pe lîngă fratele său, ca să-i ierte greşeala lui şi să-l primească în împărtăşirea sa. Auzind aceasta Antonie de la presbiter, i-a răspuns: "Nici o împărtăşire nu se poate să am cu dînsul, de nu va mărturisi pe Hristos în public, cum şi creştineasca credinţă; iar făcînd aceasta, atunci toate ne vor fi nouă de obşte". Iar Ioan, cu adevărat căindu-se, cuvintele fratelui le-a primit cu dragoste şi căuta vreme cuviincioasă cînd ar fi putut pe faţă să mărturisească creştineasca credinţă.

    Deci, într-o zi, voievodul spălîndu-se în baie, îi slujea Ioan şi văzînd cuviincioasă vreme, a luat îndrăzneală şi s-a mărturisit fără temere că este creştin chiar înaintea voievodului. Iar voievodul, de vreme ce atunci era singur în baie, n-a îndrăznit acolo să-i facă nimic, nici nu şi-a arătat mînia sa. După aceea iarăşi într-o vreme cînd mulţi stăteau înaintea voievodului, Ioan cu mare glas s-a numit pe sine creştin, şi îndată din porunca voievodului l-au rănit şi toţi cei ce erau acolo cu sălbăticie l-au bătut mult cu mîinile şi cu beţele şi în temniţă l-au aruncat. Aici văzîndu-l Sfîntul Antonie, s-a umplut de negrăită bucurie. Şi petreceau amîndoi în temniţă, preamărind pe Dumnezeu, unde s-a împărtăşit şi cu Preacuratele şi de viaţă făcătoarele lui Hristos Taine de la cel mai înainte preot. Iar după cîţiva ani pe Sfîntul Mucenic Antonie l-au osîndit la moarte înjositoare, ca pe un făcător de rele, adică pe lemn să fie spînzurat.

    De acest lucru înştiinţîndu-se el de cu seară, toată noaptea aceea fără de somn a petrecut-o lăudînd pe Dumnezeu, rugîndu-se şi întărind pe fratele său, ca fără frică să sufere pătimirea cea pentru Hristos. Apoi, sfătuindu-l să se ferească de cea dintîi cădere, prooroceşte i-a spus înainte aşa: "După al meu sfîrşit şi tu, frate, nu după multă vreme, cu acelaşi sfîrşit vei trece la Hristos. Şi, luminîndu-se de ziuă, s-au împărtăşit amîndoi cu dumnezeiescul şi de viaţă Făcătorul Trup şi Sînge al lui Hristos. Iar aproape de ceasul prînzului au scos din temniţă pe Sfîntul Mucenic al lui Hristos, Antonie şi l-au spînzurat de un stejar după porunca voievodului, pe 14 ianuarie. Şi aşa, nebiruitul ostaş al lui Hristos, şi-a dat sfîntul şi neprihănitul său suflet, în mîinile lui Hristos Dumnezeul său, pe Care L-a iubit. Iar Sfîntul Mucenic Ioan a rămas în temniţă, pentru că aşteptau păgînii să-l amăgească şi de la creştineasca credinţă să-l întoarcă. Dar după ce l-au văzut neschimbat întru sfînta credinţă şi cu îndrăzneală propovăduind chiar în temniţă pe Hristos, la aceeaşi moarte, ca şi mai înainte pe fratele său, osîndindu-l, în acelaşi an prin sugrumare l-au omorît, de acelaşi stejar spînzurîndu-l, pe 24 aprilie. Astfel şi acest răbdător de chinuri, săvîrşindu-şi nevoinţa mucenicească, a mers la punătorul de nevoinţă Hristos, pentru Care bine s-au nevoit. Iar trupurile lor cele sfinte, al lui Antonie şi al lui Ioan, credincioşii le-au îngropat la un loc de cinste.

    După aceasta a pătimit fericitul Eustatie. Acesta era tînăr de ani, însă prin bărbăteasca vitejie pe mulţi îi covîrşea. Şi era frumos la faţă, dar mai frumos cu sufletul şi cu înţelegerea. Căci, cunoscînd pe adevăratul Dumnezeu, a lepădat nedumnezeirea păgînilor; şi, iubind pe Hristos, a mers la cel mai sus pomenit presbiter Nestor. Învăţînd de la dînsul sfînta credinţă, a primit dumnezeiescul Botez şi de atunci cu cuviincioasă plăcere petrecea în creştinătate, precum se cade unui bun creştin. Apoi petrecea cinstită viaţă în post şi rugăciuni, săvîrşind toată fapta bună. Însă şi acesta slujea voievodului Olgherd. Într-o vreme, cugetînd voievodul la cele despre domnia sa şi obiceiurile pămîntului său, Eustatie stătea înaintea lui, făcînd slujba sa şi spre el căutînd voievodul, a văzut pe capul lui crescuţi peri. Şi era atunci obicei la acei păgîni, care se închinau focului ca lui Dumnezeu, ca după a lor rînduială să-şi radă adeseori capul şi barba. Dar fericitul tînăr Eustatie, după ce a lepădat păgîna şi nebuna lor credinţă şi a primit Sfîntul Botez, de atunci şi-a păzit perii capului său neraşi. Văzîndu-l voievodul, l-a întrebat: "Oare eşti creştin?" După ce s-a mărturisit creştin pe faţă, voievodul s-a umplut de mînie şi, vrînd să întoarcă pe sfînt de la gîndul lui cel bun, mai întîi îl silea să mănînce carne, iar el nu voia să mănînce. Dar nici cu ochii n-a vrut să se uite la ea, pentru că era postul cel dinaintea Naşterii lui Hristos şi era şi Vineri.

    Aceasta văzînd-o voievodul, mai mult s-a aprins de mînie şi a poruncit ca să-l bată cu toiege de fier fără de milă pe sfîntul tînăr. Iar el, fiind bătut fără de cruţare, răbda cu atîta bărbăţie, încît nu numai că nu se văita, nici suspina şi nici nu vărsa lacrimi; ci mai vîrtos mulţumea lui Dumnezeu, că l-a învrednicit a pătimi pentru numele Lui cel Sfînt.

    O răbdare bărbătească ca aceea a mucenicului, a pornit spre mai multă mînie pe voievod, care a poruncit să-i toarne apă rece în gură, iarna fiind cumplită, încît se învineţise trupul lui de gerul cel mare. Dar nici atunci nu s-a supus sfîntul voievodului, ca să mănînce carne în timpul postului; de aceea voievodul a adus cumplite munci asupra lui. Pentru că a poruncit să-i zdrobească şi să-i sfărîme oasele picioarelor, gleznele şi fluierele pînă la genunchi, iar perii capului împreună cu pielea a jupuit-o; iar după aceea i-a tăiat nasul şi urechile. În nişte munci ca acestea a petrecut sfîntul trei zile, însă ca şi cum nesimţind durerile, nu se tulbura, nearătînd nici un fel de mîhnire pe faţa sa. Ci vorbea cu dragoste către oarecare creştini, care plîngeau pentru pătimirea lui şi le zicea: "Nu plîngeţi, fraţilor, pentru mine, că locaşul trupului meu nu se zdrobeşte de bătăi; căci nădăjduiesc să iau de la Hristos Dumnezeul nostru, casă nefăcută cu mîna şi veşnică în ceruri".

    După aceasta, văzînd voievodul că nimic nu sporeşte, a osîndit pe mucenic la moarte, poruncind să-l spînzure de acelaşi stejar, de care într-acelaşi an au fost spînzuraţi cei doi Sfinţi Mucenici, Antonie şi Ioan. Deci, slujitorii luîndu-l abia viu, l-au dus la moarte; iar Sfîntul Mucenic Eustatie, deşi avea coapsele sfărîmate, precum şi pulpele şi fluierele picioarelor, însă cu ajutorul lui Dumnezeu întărindu-se desăvîrşit cu trupul, ca unul care nicidecum n-ar fi pătimit, alerga bine şi iute, nu numai lăsînd în urmă pe cei ce-l duceau, ci îi întrecea mult pe dînşii.

    Venind la stejarul mai sus zis, slugile tiranului au pus ştreangul pe grumajii mucenicului şi l-au spînzurat. Şi aşa pătimitorul lui Hristos şi-a dat sfîntul lui suflet în mîinile lui Dumnezeu, la 13 Decembrie; iar cinstitul lui trup a fost lăsat să spînzure aproape de pămînt, spre mîncarea fiarelor şi a păsărilor răpitoare. Însă nici una din fiare sau păsări nu s-a apropiat de el, pentru că Dumnezeu îl păzea. Apoi, după trei zile a fost luat întreg de credincioşi şi îngropat cu cinste lîngă trupurile mucenicilor, care au pătimit mai înainte. De mirare a fost şi acest lucru că, preamărind Dumnezeu pe mucenicii Săi, după sfîrşitul lor, nimeni din cei osîndiţi la stejarul acela şi sub dînsul, n-a mai fost osîndit să moară, deşi locul acela era de obşte pentru chinuri. Că la dînsul toţi cei vrednici de pedeapsă găseau moarte, totuşi după pătimirea sfinţilor, nici unul nu a mai fost pedepsit.

    Iar după cîtăva vreme înmulţindu-se creştinii în cetatea aceea şi sfînta credinţă din zi în zi crescînd şi întărindu-se, s-au adunat credincioşii şi mergînd, au rugat pe voievod să le dea lor acel loc, în care cei trei mucenici au murit pentru Hristos. Deci, voievodul plecîndu-se la rugăciunea lor, Dumnezeu aşa rînduind, le-a dat acel loc cerut. Iar creştinii tăind acel stejar, au zidit o biserică în numele Preasfintei Treimi, al Tatălui, al Fiului şi al Sfîntului Duh; iar unde era stejarul, acolo au aşezat dumnezeiescul prestol şi au adus într-acea biserică moaştele sfinţilor mucenici ai lui Hristos: Antonie, Ioan şi Eustatie etc, întru slava lui Dumnezeu Celui lăudat în Sfînta Treime, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Incoruptibilitatea trupurilor suferinzilor, minunile și vindecările care au venit de la Sf.moaște, i-au convins pe creștini că Domnul i-a clasat printre sfinții mult iubiti din Biserica Sa Cerească.Astfel,Ortodocșii s-au îndreptat către Patriarhul Constantinopolului Filoteu, căruia îi era subordonată canonic Biserica Lituaniană, cu cererea ca în Biserica pământească să fie permisă comemorarea sfinților lui Dumnezeu ca sfinți. În 1374, Sf.Mc. Antonie, Ioan și Eustathie, după transferul particulelor din moaștele lor la Constantinopol, au fost canonizați pentru venerație locală si in intreaga ortodoxie .

Particulele Sf.moaște ale martirilor din Vilna au fost așezate într-o cruce dăruită de Patriarhul Filoteu Sfântului Serghie de Radonej.

După Unirea de la Brest din 1596, bisericile ortodoxe din Vilna au fost luate sub controlul uniatilor, în 1609 Mănăstirea Sfânta Treime cu tbiserica a intrat în Ordinul Bazilian. Moaștele Sf. Antonie, Ioan și Eustatie au fost ascunse de călugării bazilieni într-un loc secret.Acestea prin pronia lui Dumnezeu Au fost descoperite și transferate la biserica Mănăstirii Sfântului Duh abia în 1655, când, în timpul războiului dintre Rusia și Polonia, țarul Alexei Mihailovici a luat capitala Lituaniei, iar voievodul Shakhovskaya a organizat o căutare cu succes a sfintelor moaște.După 6 ani, trupele ruse au părăsit Vilna și, din nou, a existat pericolul ca ortodocșii să-și piardă relicva sacră, conectând părțile pământești și cerești ale unicului popor al bisericii din Lituania antică. Prin urmare, starețul Mănăstirii Sfântului Duh, arhimandritul Joseph Tukalsky, a decis să ascundă moaștele într-o peșteră sub altarul principal al Bisericii Sfântului Duh și a închis intrarea în aceasta.Pentru referință, el a plasat o icoană a Sf. Antonie, Ioan și Eustathie. Timpul a arătat că astfel de precauții nu au fost în zadar.

Abia peste un secol și jumătate a avut loc o nouă descoperire a sfintelor moaște, despre care nimeni nu știa locul. Iată cum s-a întâmplat. Fiica împăratului rus Paul I, Alexandra Pavlovna, a fost căsătorită cu arhiducele maghiar Iosif, iar ieromonahul German era Duhovnic ei.Odată ajuns la Constantinopol, părintele German a avut acces la Arhiva Patriarhală. Printre alte documente, a găsit un raport de la starețul Mănăstirii Sfântului Duh, Iosif Tukalsky, care a relatat când și unde a ascuns sfintele moaște.Câțiva ani mai târziu, întorcându-se din Ungaria la Sankt Petersburg, pr. Gherman a făcut o călătorie specială la Vilna și i-a povestit starețului de atunci al Mănăstirii Sfântului Duh, arhimandritul Iol Kotovici, despre tot ce i s-a descoperit la Constantinopol. Era în 1814. Și într-adevăr, starețul mănăstirii a găsit moaștele sfinților în locul indicat. Dar până când nu a primit permisiunea de la cele mai înalte autorități bisericești, arhimandritul nu a putut expune altarul pentru inchinare.

Atunci ,Doar puțini oameni aveau voie să vadă moaștele sfinților lui Dumnezeu, iar printre aceștia, potrivit martorilor oculari, o anume doamnă Gutovskaya, al cărei soț era paralizat. Femeia s-a rugat cu ardoare la moaștele martirilor, cerând Domnului să-și vindece soțul. Rugăciunea a fost răsplatita - în curând soțul ei și-a revenit complet din paralizie fiind perfect sanatos.

Tarul Niclaie iubea foarte mult acesti Sfinti Parinti si venea constant pentru a le cere ajutor sau a le multumi impreuna cu toata familia sa.

În timpul Primului Război Mondial, când a devenit evident că Vilna va cădea sub presiunea germanilor, pentru a evita profanarea lăcașului, prin ordinul Arhiepiscopului de Vilna și Lituania Tihon la 27 iul/9 august 1915, moaștele Sf. Martiri Antonie, Ioan și Eustathie au fost trimiși la Moscova.

Biserica este si astazi si Sf.Moaste daruiesc multe minuni tuturor celor ce vin cu credinta si le cer ajutor.

Minuni:Va scriem doar cateva traduse din limba rusa:

„Imediat au adus la icoana sfinților martiri din Vilna un băiat bolnav de cincisprezece ani, ale cărui picioare erau nemișcate de doi ani. Părintele a adus pe bolnav în brațe l-a adus pe băiat la Sf.Moaste a martirilor,acesta  le-a sărutat cu evlavie chipul sfânt și imediat a simțit o mișcare în picioare și s-a ridicat. Acum băiatul acesta merge singur.”

La Vilna, în Mănăstirea Sfântului Duh, moaștele Sf. Antonie,Ioan și Eustathie  au fost aduși de la Muzeul Propagandei Ateiste din Moscova mulți ani mai târziu, în iulie 15/17 iul 1946...

 

 Acum in prezent Sf.Moaste se afla in Biserica ,În partea de jos a străvechii Sfinte Cruci, în capul lăcașului, se află imagini ale sfinților martiri, iar pe partea ei, îndreptată spre Ușile Împărătești, se află imaginea Sfântului Iosif Semashka, primul arhimandrit al Mănăstirii Sfântului Duh. , cu cuvintele rugăciunii: Slujitorul Tău Mitropolitul Iosif, care se odihnește în trup sub lăcașul sfinților mucenici și miluiește-te pe cel ce s-a trudit în treaba aceasta. Această cruce de chiparos a fost adusă la Biserica Duhului Sfânt în 1890. Mormântul mitropolitului Iosif Semashka a rămas dedesubt, în biserica rupestră, chiar sub racla cu moaștele sfinților martiri, așa cum a lăsat moștenire episcopul Sf.Iosif. Multumim Sf.Iosif pentru toata munca !Slava Tie Doamne pt oamenii tai bineplacuti!

Preacuviosi Sf.Parinti Sfinţii Mucenici Antonie, Ioan şi Eustatie   ,voi ati ocrotit biserica ta pana in ziua de astazi, va rugam sa mijlociti  la tron lui Dumnezeu si pentru  noi! Sa ne ocroteasca Dumnezeu Tara noastra Romania de tot raul! Iar pentru noi si cei apropiati noua-sa ne daruiasca  iertare de pacate ,sanatate si mantuire. Multumim pentru toate darurile daruite noua!

Icoana- simbolizeaza inca din Evul Mediu victoria binelui asupra raului, devenind, din aceasta pricina, integrat in numeroase traditii si sarbatori crestine de pretutindeni!Aceasta icoana este BINECUVANTAREA FAMILIEI prin ocrotirea ei de boli si necazuri si de duhuri necurate, cu ajutorul prezentei Sf.Parinti Sfinţii Mucenici Antonie, Ioan şi Eustatie  , Cadoul ideal pentru aniversari de nume, nunti,casa noua - simbolizand Ocrotirea FAMILIEI .

Cu rugaciune la Sf.Parinti Sfinţii Mucenici Antonie, Ioan şi Eustatie  reprezentat in aceasta icoana  Acesta va face din casa ta o cetate impenetrabilă impotriva răului, în care va domni prosperitatea, bunătatea și înțelegerea reciprocă.

Marca: MG ARGENTI

Sf.Parinti Sfinţii Mucenici Antonie, Ioan şi Eustatie  au acatist.Recomandare-De Citit .Mari daruri daruesc sfintii cand li se citeste acatistu si sunt pomeniti.

Mari daruri daruesc sfintii cand li se citeste acatistu,viata si sunt pomeniti in rugaciune.

Recomandare-De Citit .Mari daruri daruesc sfintii cand li se citeste acatistu si sunt pomeniti.

Mari daruri darueste Sf.Parinti celor ce le cinstesc icoanele si li se citeste acatistu in fata icoanei,macar de citit povestea Sf.Parinti ,si asa veti fi mereu pomeniti in rugaciune de catre Acestea la tron Sf.Treimi si la Maica Domnului-doar sunt Prietenii Preaiubiti de Mantuitorul Nostru Domn Iisus Hristos!

rugaciune.rugaciune.rugaciune.

Va fi apreciata de persoanele dragi - Litografie - partile laterale sunt atent lucrate de catre artistii nostri in foita din Argint 925 montata manual de catre artistii nostri pe suport lemn. Certificat de calitate ce reprezinta originalitatea produsului.Tara origine-italia.
Marca: MG ARGENTI

Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din argint 925 dreptunghiulara)-dim 4 cm latime+ 35 ron 

Tara de origine Italia- cu respect pentru traditie si calitate

CARACTERISTICI PRODUS:Marimi disponibile 3 dimensiuni

Marime mare: 19x26 cm  Material Lamina Arg925+Golden Color Touch

                      19x26 cm Material Lamina Arg925

Marime medie -13 x18 cm

Marime mica - 8.5 x11.5 cm-datorita dimensiunii mici poate fi purtata oriunde,in geanta,la birou ,in masina,sau la copilasi mici in carucior.

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Ajuta la problemele cu picioarele,bratele,paralizie avc-Sf.Mc.Antonie, Ioan şi Eustatie-mari facatori de minuni -icoana au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Ajuta la problemele cu picioarele,bratele,paralizie avc-Sf.Mc.Antonie, Ioan şi Eustatie-mari facatori de minuni -icoana poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Ajuta la problemele cu picioarele,bratele,paralizie avc-Sf.Mc.Antonie, Ioan şi Eustatie-mari facatori de minuni -icoana:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Ajuta la problemele cu picioarele,bratele,paralizie avc-Sf.Mc.Antonie, Ioan şi Eustatie-mari facatori de minuni -icoana

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Ajuta la problemele cu picioarele,bratele,paralizie avc-Sf.Mc.Antonie, Ioan şi Eustatie-mari facatori de minuni -icoana

< 96.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin cu un telefon in prealabil-0723212848.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Icoanele comandate  nu se returneaza!

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere in factura fiscala emisa catre cumparator.

Livrarea prin Posta romana se face doar daca efectuati plata in vans in contul bancar al societatii!

Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului cumparat +Transportul 25 ron . Toate produsele ce depasesc 1 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 25 Ron-Plic,daca colet depaseste dimensiunea unui plic acesta va fi masurat si se va taxa volumetric depinde de malaj acestuia(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-25 Ron
Ambalajul (la cerere) pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI(iN PERIOADA 01.01.2021-30.12.2021 MAGAZINUL FIZIC ESTE INCHIS.Comenzile se proceseaza doar Online.Va Multumim!

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI




Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.ro



Produsele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%