Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Sf.Mc.Varvar ostasul -daruieste vindecare -celor ce sufera de boli abdominale-cancer la colon -stomac,etc,ocluzie,eventratie-gra

115.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:
 
Sf.Mc.Varvar- s.n. 6 mai  / s.v. 19 mai-Ocrotitor celor ce ii poarta numele/prenumele si celor nascuti de ziua lui sau in apropiere 8 zile cum spun Sf.Parinti din Athos
Sfinții Mucenici Varvar ostașul și a celor împreună cu el Vach, Calimah și Dionisie, care s-au săvârșit prin sabie (pe la 362)

Grabnic vindecator celor ce sunt dupa interventii chirurghicale-mai ales abdominale,daruieste vindecare -celor ce sufera de boli abdominale-cancer la colon -stomac,etc,eventratie,ocluzie intenstinala ,celau care sunt dupa interventii chirurghicale la abdomen si au dureri mari i se roaga lui si primesc grabnic ajutor- mare facator de minuni ,ajuta imediat tuturor celor ce i se roaga. Patron celor ce lucreaza in armata,mare ajutator in timp de razboi prigoana.Patronul luptatorilor.

Se crede că troparul și rugăciunea către Sf.Mc.Varvar-sunt capabile să protejeze si sa ocroteasca casa de necazuri si dusmani și să protejeze gospodăria si familia. Imaginea Sfântului cu sulita in brat , este comparată cu un paznic-ocrotitor care va fereste de dușmani și păzeste pacea in familie.

Imaginea Sfântului cu sulita in brat , este comparată cu un paznic-ocrotitor care va fereste de dușmani și păzeste pacea si bunastarea in familie. Sulita gardiană a fost mult timp un simbol al fiabilității și protecției.

Pe cind uritorul de Dumnezeu, imparatul Iulian Paravatul, avea razboi cu un popor ce se numea Franci, a trimis impotriva lor pe voievodul Vach, in a carui armata era un ostas viteaz cu numele Varvar, cu credinta crestin, insa in ascuns. Gatindu-se armatele din amindoua partile la razboi, francii aveau un luptator tare, asemenea cu Goliat, care, iesind inaintea armatei grecilor, chema la lupta deosebita pe cineva sa se lupte cu dinsul si ocara pe greci, deoarece nimeni din ostasii lor nu indraznea sa iasa impotriva lui. Acel viteaz era infricosat la vedere, mare si puternic la trup. Vach voievodul, stiind vitejia fericitului Varvar, l-a chemat la sine si l-a intrebat: "Oare vei putea sa iesi la lupta impotriva acelui mindru luptator, care se lauda in puterea sa?" Varvar, nadajduind spre ajutorul Domnului sau Iisus Hristos, in care credea, nu s-a lepadat, ci a iesit intru intimpinarea lui si, intrarmindu-se cu semnul Sfintei Cruci, s-a dus.

Imbratisindu-se cu vrajmasul, l-a biruit si l-a ucis cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru ca i-a ajutat un inger al Domnului, care era pus linga fericitul Varvar. Deci, s-au rusinat francii si s-au temut; iar grecii, capatind indrazneala, au pornit asupra lor si i-au biruit pina in sfirsit. Deci, pentru o vitejie ca aceea, fericitul Varvar avea mare cinste intre ostasii greci, fiind laudat de imparat, care l-a si cinstit cu dregatoria de comit.

Dupa acea slavita biruinta asupra vrajmasilor, voievodul Vach, aflindu-se cu oastea sa in Tracia, a voit sa aduca jertfa idolilor, dindu-le multumire pentru acea biruinta, pe care o socotea ca i s-a daruit, nu de la Hristos Dumnezeu, ci de la zeii sai cei deserti, chemind si pe comitul Varvar la acele spurcate jertfe ca pe cel dintii biruitor. Sfintul Varvar s-a marturisit ca este crestin si s-a lepadat de idoli. Deci, voievodul a instiintat de acestea pe imparat, care, aducind la sine pe ostasul lui Hristos, il silea ca sa jerfeasca idolilor. Iar el, nesupunindu-se, a poruncit ca sa-l puna la munci si sa-i taie pintecele cu sabia, pina ce i se vor varsa maruntaiele pe pamint.

Rugindu-se sfintul, i s-a aratat ingerul, care, adunindu-i cele dinlauntru, le-a bagat iarasi la locul lor in pintece, si astfel a tamaduit pe mucenic, incit nu era nici o urma de rana pe trup, izbavindu-l de munci. Vazind voievodul Vach o minune ca aceea, a crezut in Hristos impreuna cu doi ostasi, Calimah si Dionisie, si L-au marturisit; iar pe spurcatii zei i-au ocarit. Pentru aceea, cu porunca imparatului Iulian le-a taiat capetele noilor marturisitori ai numelui lui Hristos, Vach, Calimah si Dionisie, si s-au numarat cu ceata sfintilor mucenici la cer.

Iar pe Sfintul Mucenic Varvar a poruncit paginul imparat sa-l lege de o roata de fier si sub roata sa aprinda un foc mare si sa intoarca acea roata cu mucenicul deasupra focului, turnind untdelemn fierbinte pe trupul cel patimitor. Mucenicul, rugindu-se la Dumnezeu, petrecea nears si focul acela se pornea asupra ostasilor care il munceau, arzind pe doi dintre dinsii pina i-a facut cenusa. Deci, a aruncat pe patimitor in temnita, unde i s-a aratat Dumnezeu si l-a intarit. A doua zi, scotindu-l, l-au intins gol in patru parti si l-au batut fara de mila cu vine de bou pe spate si pe pintece.

Apoi, arzind un cuptor trei zile, au aruncat acolo pe mucenic, in care cuptor a petrecut sapte zile. In urma s-a aflat viu si sanatos, nevatamat cit de putin de foc si a iesit din cuptor ca dintr-o baie, slavind si multumind lui Dumnezeu. Dupa aceea, iarasi l-au aruncat in temnita, in care pusesera o multime de scorpioni, serpi si tot felul de tiritoare, ca sa-l omoare. Insa Sfintul Varvar, izgonind de la sine cu semnul Sfintei Cruci acele tiritoare, a ramas nevatamat. Dupa aceea muncitorul cel impietrit, nevrind sa cunoasca puterea lui Hristos, a poruncit ca sa inroseasca un bou de arama si sa arunce intr-insul pe mucenic.

Dar si din acela sfintul a iesit nevatamat, pentru ca nu simtea citusi de putin focul. Iar boul de arama ca si cum ar fi fost viu, a simtit arderea focului, incit a inceput a mugi si a umbla. Multi vazind acea minune, au crezut in Hristos. In sfirsit, muncitorul a poruncit sa taie capul mucenicului, si asa Sfintul Mucenic Varvar si-a sfirsit nevointa sa cea patimatoare pentru Hristos, iar trupul lui cel cinstit, luindu-l episcopul Filichie, l-a pus in cetatea Mutonia din Pelopones, slavind pe Dumnezeu Cel laudat, impreuna cu Tatal si cu Sfintul Duh, in veci. Amin.

.

 
Despre acest Sfant Cuvios avem putine informatii,cele mai multe pierzandu-se in timp,dar avem bineinteles pomenirea Sa in calendar ortodox.Sf.Parinti ne pomenesc in rugaciune catre tron ceresc numai cand ne gandim la ei dapoi cand i le citim viatza sau mai ales sa ii pomenim in rugaciunile si cererile noastre.Ei duc rugaciunile noastre la  Sf.Liturghie in rai tuturor celor ce ii pomenesc in rugaciune!
Chiar daca nu se slujeste Sf.Liturghie pentru fiecare Sfant in parte si multi nu sunt cunoscuti ,aceasta nu le diminuează virtutile si trezvia în numele credinței, iar suferința la care au fost supuși nu devine mai puțin dureroasă. La fel ca noi, au avut o singură viață, erau tineri, frumoși și sănătoși. Și totusi erau adevarati creștini iubitori de Hristos aparand creedinta, așadar, si-au daruit tinerețea și viața însăși, fără ezitare, pentru Domnul nostru Iisus Hristos.

 

Icoana  Sfantul M.Mc.Varvar- simbolizeaza inca din Evul Mediu victoria binelui asupra raului, devenind, din aceasta pricina, integrat in numeroase traditii si sarbatori crestine de pretutindeni! Aceasta icoana este BINECUVANTAREA FAMILIEI  - prin ocrotirea ei de boli si necazuri si duhuri necurate, cu ajutorul prezentei Sfantul M.Mc.Varvar- Cadoul ideal pentru, aniversari de nume, botez, nunti,casa noua - simbolizand Ocrotirea FAMILIEI .

Sfantul M.Mc.Varvar are acatist.(Daca nu gasiti acatistul in limba romana se citeste acatist tuturor Sf.Parinti.

Recomandare-De Citit .Mari daruri daruesc sfintii cand li se citeste acatistu si sunt pomeniti.

Mari daruri darueste Sf.Parinti celor ce ii cinstesc icoanele si i se citeste acatistu in fata icoanei,macar de citit povestea icoanei,si asa veti fi mereu pomeniti in rugaciune de catre Preasf.Parinti la Nascatoarea de Dumnezeu si la tron Sf.Treimi

 

Va fi apreciata de persoanele dragi - Litografie - partile laterale sunt atent lucrate de catre artistii nostri in foita din Argint 925 montata manual de catre artistii nostri pe suport lemn. Certificat de calitate ce reprezinta originalitatea produsului.Tara origine-italia.
Marca: MG ARGENTI

Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din foita argint 925 dreptunghiulara )-dim 4 cm latime+ 35 ron

Tara de origine Italia- cu respect pentru traditie si calitate

CARACTERISTICI PRODUS:Marimi disponibile 3 dimensiuni

Marime mare: 19x26 cm Material Lamina Arg925+Golden Color Touch

19x26 cm Material Lamina Arg925

Marime medie -13 x18 cm

Marime mica - 8.5 x11.5 cm-datorita dimensiunii mici poate fi purtata oriunde,in geanta,la birou ,in masina,sau la copilasi mici in carucior.

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Sf.Mc.Varvar ostasul -daruieste vindecare -celor ce sufera de boli abdominale-cancer la colon -stomac,etc,ocluzie,eventratie-gra au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Sf.Mc.Varvar ostasul -daruieste vindecare -celor ce sufera de boli abdominale-cancer la colon -stomac,etc,ocluzie,eventratie-gra poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Sf.Mc.Varvar ostasul -daruieste vindecare -celor ce sufera de boli abdominale-cancer la colon -stomac,etc,ocluzie,eventratie-gra:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Sf.Mc.Varvar ostasul -daruieste vindecare -celor ce sufera de boli abdominale-cancer la colon -stomac,etc,ocluzie,eventratie-gra

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Sf.Mc.Varvar ostasul -daruieste vindecare -celor ce sufera de boli abdominale-cancer la colon -stomac,etc,ocluzie,eventratie-gra

< 115.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin cu un telefon in prealabil-0723212848.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Icoanele comandate  nu se returneaza!

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere in factura fiscala emisa catre cumparator.

Livrarea prin Posta romana se face doar daca efectuati plata in vans in contul bancar al societatii!

Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului cumparat +Transportul 25 ron . Toate produsele ce depasesc 1 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 25 Ron-Plic,daca colet depaseste dimensiunea unui plic acesta va fi masurat si se va taxa volumetric depinde de malaj acestuia(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-25 Ron
Ambalajul (la cerere) pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI(iN PERIOADA 01.01.2021-30.12.2021 MAGAZINUL FIZIC ESTE INCHIS.Comenzile se proceseaza doar Online.Va Multumim!

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.roProdusele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%