Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Despre noi

MG ARGENTI - Quality Exclusive Silver Art

Magazine de obiecte decorative argintate si cadouri personalizate

Tuturor noua ne plac cadourile,surprizele,ne ofera o clipa de admiratie imbinata cu curiozitate si fericire. A sti sa oferi mici daruri cu discretie este un semn de noblete sufleteasca. Valoarea darurilor nu se masoara in bani! Ci in intentii ! Sa oferim dragoste prin cadouri si nu invers!

Pentru aceasta Lumea MG ARGENTI a venit cu idei inovatoare de cadouri personalizate pentru tine! Lasate cuprins de vraja si atingerea argintului. Sa invatam sa ne bucuram de lucruri de cea mai inalta calitate la cele mai mici preturi ! Sa invatam impreuna sa ne pretuim banii! Sa investim in lucruri ce pot fi lasate copiilor nostri! Asta inseamna calitate! La noi gasiti produse la preturi exceptionale si cadouri extraordinare si unice la preturi modice! Calitatea desavirsita si pretul de vinzare promotional asigura succesul afacerii noastre". La noi gasiti professionalism si calitate! Intra in Lumea MG ARGENTI! Personalul nostru iti va oferi un pachet de idei in a oferi cadoul ideal pentru fiecare ocazie din viata Dumneavoastra si persoanelor dragi.

Dincolo de obiectul oferit, exista atentia cu care il pregatim. O surpriza inseamna a-l onora pe beneficiar cu creativitate si timp. Prin aceasta MG ARGENTI isi pune in joc identitatea sa. De aceaia la noi Gravarea produselor este gratuita! Noi am invatat sa oferim inainte de a primi! Invata si tu cu noi! Originalitatea cadoului este o modalitate de a-ti afirma unicitatea si o pretentie pentru recunostinta. Opteaza pentru un produs personalizat , creaza-ti un cadou unic!

Marina Gatman - General Manager.

Conceptul MG ARGENTI:
- Cadouri pentru firme si persoane fizice "silver touch "- Atingerea de Argint.
- Servicii personalizate in Arg925 pentru produsele noastre - Gravare.
-Linii speciale de produse pentru decoratiuni interioare.
Domeniul in care activeaza MG ARGENTI si cei 10 ani de experienta acopera practic orice nevoie de decorare a locuintei cu creatii de calitate si acopera nevoile si cerintele in crestere de nou si modern puternic simtit al clientilor nostri .

Produsele MG ARGENTI acopera o gama extrem de larga de produse argintate: rame, casete, cruciulite, icoane, oglinzi, echipamente de birou-birotica, sute de obiecte decorative, cadouri de casatorie-aniversari casatorie, cadouri de firma personalizate in Arg925.

Lumea MG ARGENTI s-a gandit si la copilul tau si am creat o gama larga de produse pentru copii: rame foto, accesorii pentru suzete personalizate in Arg925, casete musicale, iconite pentru patutul bibelusului/botez, casete pentru taierea motului, banuti de argint, casetute mot-Zana Maseluta-pentru primul dintisor aparut, ceasuri, veioze special accesorizate pentru cei mici, si multe alte surprize pe care le puteti gasi numai in magazinele noastre. Sa ne aducem aminte cu drag de copilarie si de momentele unice si sa nu lasam timpul sa ne stearga aceste nepretuite momente din viata nostra! Sa invatam imreuna sa le pastram vii!

Va propunem sa intrati in familia MG ARGENTI si sa investiti cu siguranta intr-o marca de renume si intr-o valoare stabila si nepretuita in timp.

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61
sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.ro


Adresa sediu societate:

Bucuresti sector 4

Str.Dorohoi Nr 16 Bl F15 sc 1; Et Parter apt 3

Tel:0723212848

Va Multumim!

 

J40/8055/08.06.2016 
CUI: 36182361
Banca Transilvania: sucursala marriott
cont bancar
RO59BTRLRONCRT0356842001Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MGARGENTI