Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Fidelizarea clientilor

Tuturor noua ne plac cadourile,surprizele,ne ofera o clipa de admiratie imbinata de curiozitate si fericire. A sti sa oferi mici daruri cu discretie este un semn de noblete sufleteasca. Valoarea darurilor nu se masoara in bani! Ci in intentii ! Sa oferim dragoste prin cadouri si nu invers!

Pentru aceasta Lumea MG ARGENTI a venit cu idei inovatoare de cadouri personalizate pentru tine! Lasate cuprins de vraja si atingerea argintului. Sa invatam sa ne bucuram de lucruri de cea mai inalta calitate la cele mai mici preturi ! Sa invatam impreuna sa ne pretuim banii! Sa investim in lucruri ce pot fi lasate copiilor nostri! Asta inseamna calitate! La noi gasiti produse la preturi exceptionale si cadouri extraordinare si unice la preturi modice! Calitatea desavirsita si pretul de vinzare promotional asigura succesul afacerii noastre". La noi gasiti professionalism si calitate! Intra in Lumea MG ARGENTI! Personalul nostru iti va oferi un pachet de idei in a oferi cadoul ideal pentru fiecare ocazie din viata Dumneavoastra si persoanelor dragi.

Dincolo de obiectul oferit, exista atentia cu care il pregatim. O surpriza inseamna a-l onora pe beneficiar cu creativitate si timp. Prin aceasta MG ARGENTI isi pune in joc identitatea sa. De aceaia la noi Gravarea produselor (Monograma) este gratuita! Noi am invatat sa oferim inainte de a primi! Invata si tu cu noi! Originalitatea cadoului este o modalitate de a-ti afirma unicitatea si o pretentie pentru recunostinta. Opteaza pentru un produs personalizat , creaza-ti un cadou unic!

Desi intre satisfactia unui client si fidelitatea respectivului client nu se poate pune semnul egal (un client poate continua sa cumpere de la o firma nu pentru ca este satisfacut, ci pentru ca nu are de ales), pentru noi satisfactia clientului primeaza si este o conditie necesara fidelizarii. Satisfactia rezulta prin calitatea produselor noastre, a comunicarii, a actiunilor de marketing directe ale firmei noastre pentru a fi cat mai aproape de dorintele clientului.

Asigurarea calitatii si personalizarea gratuita a Monogramei(2 litere-initiale) pe aproximativ 50% din produsele noastre ne ofera marea satisfactie de a oferi daruri si bucurii clientilor nostri ,incercarea noastra de a fideliza clientii nostri este prin pagina creata pentru Dumneavoastra unde puteti comunica pe forum unde puteti gasi raspunsuri la intrebarile care va framanta!

Cum se taie motu?

Ce cumparam la primul an al aniversarii casatoriei?

Cum ma pregatesc pentru botez?

ETC

Toate raspunsurile le veti gasi la noi pe pagina oficiala-blog si pe pagina oficiala:

www.facebook.com/MG ARGENTI

 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.ro