Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Returnare

Politica de returnare

1.1.  Prezentele conditii contractuale sunt valabile pentru produsele promotionale realizate si comercializate de catre societatea S.C. MG ARGENTI SRL, Reprezentant oficial

MG ARGENTI Quality Silver Art in Romania.

Cumparatorul denumit in continuare Beneficiar comanda produse din gamele realizate si comercializate de S.C. MG ARGENTI SRL (Furnizor in continuare) conform listelor de preturi publicate la vedere pe situ-ul http://www.mgargenti.ro. Prin semnarea la distanta a presentului contract la primirea produsului/produselor furnizate de catre societatea S.C. MG ARGENTI SRL , Beneficiarul accepta toate prevederile acestuia. In mod exceptional prin acordul scris al Furnizorului se pot excepta anumite conditii ale prezentului contract.

1.2. Executarea contractului.

Furnizorul are obligatia de a transmite Beneficiarului produsul comandat la vedere( care este pe stoc )de catre acesta in termen de 2 zile lucratoare. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 5 la 30 zile lucratoare si clientul v-a fi informat telefonic asupra acestui fapt. In cazul nerespectarii termenului de mai sus, Beneficiarul are dreptul de a rezilia unilateral contractul sau a decala de comun accord termenul de livrare cu perioada intarzierii. Dupa executarea comenzii , aceasta va fi trimisa de catre Furnizor Beneficiarului.
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi. MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului + nota : Am primit si am citit certificatul de calitate si garantie a produselor si modul de mentinere a acestora. Produsele sunt returnate in baza facturii emise de S.C. MG ARGENTI SRL cu datele Beneficiarului scrise la vedere .
Beneficiarul se obliga sa returneze produsul in perfecta stare de la momentul livrarii si sa fie indeplinite conditiile de mentinere a acestuia, in caz contrar , daca acesta are urme de adezive abrasive sau alte deteriorari /zgaraieturi, Beneficiarul nu va mai putea reclama aceasta problema. Daca produsul este deteriorat din natura fabricii acesta va fi inlocuit cu altul nou si rambursat clientului cu plata suportata de catre Furnizor . In cazul returnarii produsului , returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare fara Costul aferent transportului!

Produse care nu sunt acceptate la retur

1.3. Produsele personalizate ( cu gravare) -  NU se returneaza! Vezi mai multe detalii la Gravare personalizata!

2.3. ICOANELE COMANDATE NU SE RETURNEAZA!

  • Icoanele ce contin Folia de protectie care au fost deja utilizatea si desfoliata -nu se returneaza;
    • Icoanele ce contin ILUSTRATIE +RAMA FOTO CE SE RUPE SIGILIU  Folia de protectie care au fost deja utilizatea si desfoliata -nu se returneaza;
    • iCOANELE COMANDATE -PLACATE CU aRGINT NU SE RETURNEAZA 
  • Servicii care au fost comandate de client si au fost executate cu acordul acestuia;
  • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
  • Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata in avans;
  • Daca au fost achizitionate mai multe produse din acelasi model, se accepta retur doar daca unul singur a fost desigilat sau dezambalat;

3.3.In moment plasarii comenzilor automat(se bifeaza acceptarea conditiilor contractuale-de preferat sa le cititi inainte de a plasa comanda),acestea se accepta deliberatimplementand si Regurile stipulate la punctele de mai sus 1.3.,2.3 si 3.3. in conformitate cu legislatia ce ne atribuie aceste drepturi de comerciant.

Pentru informații mai detaliate cu privire la drepturile pe care le aveți în baza legislației naționale, consultați secțiunea dedicată garanțiilor legale și garanțiilor comerciale din țara în care ați achiziționat produsele:

 În prezent, magazinele, cu excepţia celor online, nu sunt obligate să preschimbe produsul la cerere, produsele cumpărate. Cele ce totuşi fac acest lucru, o fac din proprie iniţiativă.

MG ARGENTI SRL poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunta la cumparare. Notificarea acestora se va face anterior impunerii restrictiilor privind vanzarea de produse sau servicii.

 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61
sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.ro