Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Service si garantie

Garantia contractuala

1.1.  Prezentele conditii contractuale sunt valabile pentru produsele promotionale realizate si comercializate de catre societatea S.C. MG ARGENTI SRL, Reprezentant oficial MG ARGENTI Quality Silver Art in Romania.

Cumparatorul denumit in continuare Beneficiar comanda produse din gamele realizate si comercializate de S.C. MG ARGENTI  SRL (Furnizor in continuare) conform listelor de preturi publicate la vedere pe situ-ul http://www.mgargenti.ro. Prin semnarea la distanta a presentului contract la primirea produsului/produselor furnizate de catre societatea S.C. MG ARGENTI  SRL , Beneficiarul accepta toate prevederile acestuia. In mod exceptional prin acordul scris al Furnizorului se pot excepta anumite conditii ale prezentului contract.


1.2. Executarea contractului.

Furnizorul are obligatia de a transmite Beneficiarului produsul comandat la vedere( care este pe stoc )de catre acesta in termen de 2 zile lucratoare. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 5 la 30 zile lucratoare si clientul v-a fi informat telefonic asupra acestui fapt. In cazul nerespectarii termenului de mai sus, Beneficiarul are dreptul de a rezilia unilateral contractul sau a decala de comun accord termenul de livrare cu perioada intarzierii. Dupa executarea comenzii , aceasta va fi trimisa de catre Furnizor Beneficiarului.
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi. MG ARGENTI SRL va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului + nota : Am primit si am citit certificatul de calitate si garantie a produselor si modul de mentinere a acestora. Produsele sunt returnate in baza facturii emise de MG ARGENTI SRL cu datele Beneficiarului scrise la vedere .
Beneficiarul se obliga sa returneze produsul in perfecta stare de la momentul livrarii si sa fie indeplinite conditiile de mentinere a acestuia, in caz contrar , daca acesta are urme de adezive abrasive sau alte deteriorari /zgaraieturi, Beneficiarul nu va mai putea reclama aceasta problema. Daca produsul este deteriorat din natura fabricii acesta va fi inlocuit cu altul nou si rambursat clientului cu plata suportata de catre Furnizor . In cazul returnarii produsului , returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare.

1.3. Pentru produsele personalizate societatea MG ARGENTI SRL are drepturi depline de a solicita cumparatorului avans sau plata integrala a produselor - plata fiind efectuata prin OP in contul bancar al societatii cu datele la vedere . Produsele personalizate – cu gravare nu se returneaza!

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.ro1.4. Conditii de calitate si Garantii

Deoarece ca urmare a procesului tehnologic de prelucrare a argintului manual, la fabricare pot exista unele mici diferetee fata; de original (culoare, material, marime, executare, etc.), acestea nu pot constitui motivul invocarii deficientelor calitative.
Daca intre produsele livrate se vor gasi si produse necorespunzatoare, pentru acest motiv Beneficiarul nu va putea refuza preluarea celor corespunzatoare si recunoastem ca este vorba despre produse individuale si se va putea aplica reducere de pret sau inlocuire, dar numai pentru produsele necorespunzatoare.