Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Lampa de nestins -ajuta cand ai probleme mari ajuta sa iesi la liman-icoana rara

445.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Icoana Maicii Domnului -Lampa de nestins -La aceasta icoana se roaga când sângele este vărsat și mor oameni nevinovați.

Împreună cu icoanele Preasfintei Maicii Domnului „Suverană” și „Sfânta Cruce”, imaginea Maicii Domnului „Lampa de nestins” este atribuită icoanelor protectoare. 

Culoarea închisă a fundalului, tot acest cheag, arată toate necazurile, tristețea, nenorocirile, suferințile noastre. În această stare o persoană se află intr-o stare grea ,gustand un pic din starea de deznadejde.Fix asa se afla omul in starea acestea in timpul necazului mare.
Iar lumina din jurul marginilor indică faptul că dincolo de tot acest întuneric există neapărat lumină. Și de aceea, în centrul întunericului, o vedem pe Maica Domnului cu Pruncul Emanuel. Sunt o salvare pentru orice persoană care se află într-o situație dificilă, când lumina din jur nu se mai vede.
Istoria imaginii datează din 1991. A fost pictata de un artist din Stavropol, student al departamentului de corespondență al Seminarului Teologic din Stavropol Mihail Golovchenko, cu participarea lui Evgeny Zolotarevsky, a cărui poveste a servit parțial ca bază pentru iconografia din icoană. Au început să scrie pe carton cu un creion imaginea Maicii Domnului „Grabnic Auzitoarea ”. În timpul procesului de pictare Eugen și fratele său Mihail, acum preot Alexy, s-au dus la Moscova, unde s-au putut închina în fața imaginii proaspăt returnate a Maicii Domnului „Suverană” sau Imparateaska -Derjavnaia.
Când Eugen s-a apropiat de imagine, a văzut că lampa centrală nu era aprinsă și nu era ulei în biserica Eugen s-a rugat îndelung, iar la sfârşit a văzut că fitilul din candela s-a aprins singur, acesta a luat acest semn pentru primirea rugăciunii de către Sfânta Fecioară. Martori ai acestui miracol au fost Alexey Golovchenko și preotul de serviciu al Bisericii din Kazan. Deja în Stavropol, în legătură cu acest miracol, icoanei spre pictare i- au fost adăugate noi caracteristici.
Împreună cu Mihail, au mers la Vladyka pentru o binecuvântare pentru a picta o imagine cu drepturi depline. Cu puțin timp înainte de aceasta, Înaltpreasfințitul Mitropolit Ghedeon, aflat în Ierusalim, a primit drept binecuvântare de la Patriarhul Ierusalimului Diodor o lampă, aprinsă de la Focul Sfânt care coboară pe Sfântul Mormânt în fiecare an în ajunul Paștelui în Sâmbăta Mare.
A fost primul Foc Sfânt adus în Rusia după vremea sovietică. Prin urmare, când i s-a adus o astfel de imagine neobișnuită, a văzut în ea un semn al lui Dumnezeu și -a binecuvântat, după care s-a început lucrarea la icoană.
Imaginea a fost pictată pe plăci de fibre (PAL) cu ulei, Vladyka Gideon a plătit pentru tot. Icoana a fost sfințită la 4 decembrie 1992, în ziua prăznuirii Intrării în Biserica a Preasfintei Maicii Domnului, după care a fost transferată în Catedrala Sfântul Andrei din Stavropol. Un fapt interesant: înainte ca icoana să fie predată lui Mihail, a fost adus un lot de sticla care aveau defecte,acestea fiind pentru carcasa icoanei și, din moment ce nu a fost timp să comande altele noi, a fost selectată cea mai bună sticlă, care a fost instalată în carcasa icoanei. În viitor, defectul va fi perceput ca „suflarea Domnului”, adică ca o minune.
Împreună cu icoanele Preasfintei Maicii Domnului „Suverană” și „Sfânta Cruce”, imaginea Maicii Domnului „Lampa de nestins” poate fi atribuită icoanelor protectoare. Aparițiile lor sunt asociate cu acele momente din istoria noastră când sângele este vărsat și mor oameni nevinovați.
Odată, când icoana era aproape finalizată, Vladyka a văzut-o,s-a uitat cu atentie la Ea după care a spus: „Este sângeroasa!”. După aceea, pictorii de icoane au trebuit să întunece toate culorile, dar cuvintele lui Vladyka Gideon s-au dovedit a fi profetice... În 1999, când avea loc cel de-al doilea război cecen, icoana a sângerat.
Potrivit altor surse, sângerarea icoanei a început imediat după exploziile de la Buynaksk din același an, când s-a slujit slujba de înmormântare. Când enoriașii și preoția bisericii au observat două șuvițe roșii de mir, imediat s-a slujit o slujbă de rugăciune solemnă în fața icoanei.
Odată, călugărițele din Diveevo au venit la Stavropol și, când au văzut icoana, au căzut în genunchi și au spus: „Acesta este sânge”.
Un alt fapt interesant din istoria icoanei s-a întâmplat cu aceeași icoana în 1992. Aceasta a fost în ajunul primei aduceri oficiale a Focului Sfânt la Moscova. Părintele Matei a fost ușor dezamăgit că s-a dovedit a fiaceasta de carton și nu o icoană cu lemn si drepturi depline, dar a dat permis Kremlinului. A doua zi, în Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Kremlin au avut loc Liturghia și întâlnirea Luminei Sfinte de la Ierusalim.Lumina a fost adusa de episcopul Vasily (Rodzianko). Așa că imaginea Maicii Domnului „Lampa de nestins” a întâlnit prima Lumina Sfanta la Kremlin dupa bolsevici.
O altă minune i s-a întâmplat unuia dintre seminariști, care nu și-a găsit mama de mult timp. După o rugăciune fierbinte în fața chipului Maicii Domnului „Lampa de nestins”, Domnul i-a indeplinit rugaciunea si si-a gasit mama, iar curând după aceea a fost hirotonit.
Un rol uriaș în înțelegerea icoanei este jucat de fundalul acesteia. În centru vedem un fundal întunecat, dar cu cât este mai aproape de marginile icoanei, cu atât mai multă lumină. Culoarea închisă a fundalului, tot acest cheag, arată toate necazurile, tristețea, nenorocirile, suferințile noastre. În această stare o persoană se află intr-o stare grea ,gustand un pic din starea de deznadejde.Fix asa se afla omul in starea acestea in timpul necazului mare.
Iar lumina din jurul marginilor indică faptul că dincolo de tot acest întuneric există neapărat lumină. Și de aceea, în centrul întunericului, o vedem pe Maica Domnului cu Pruncul Emanuel. Sunt o salvare pentru orice persoană care se află într-o situație dificilă, când lumina din jur nu se mai vede.
Tipul acestei icoane - Ghidul catre lumina- este cel mai potrivit pentru imagine, deoarece Maica Domnului ține în mâini o lampă, care luminează calea, dă speranță pentru mântuire. Maica Domnului ne apare într-o coroană bogat împodobită, care se termină, parcă, cu o cupolă de biserica cu cruce.
Acesta este un indiciu că Maica Domnului este Templul lui Dumnezeu, Biserica, care ne ajută să găsim mântuirea în timpul vieții noastre temporare. Cu lampa ei, Fecioara Maria arată spre Fiul ei, indicând astfel prin cine poate fi dobândită această mântuire. La urma urmei, numai El este atotputernic și atotputernic, El este lumina care este mai puternică decât orice întuneric. În mâinile Lui este un sul al Evangheliei, vestea bună, care ne deschide calea spre mântuire.
Pe capul Pruncului Divin se află mitra patriarhală, care ne indică faptul că Hristos este capul Bisericii Universale, prin care El transmite voia Sa.
În partea de jos a pictogramei puteți vedea un cartela (tabletă) cu inscripția „Domnind”Derjavnaia. Acesta este un indiciu al unui miracol care s-a întâmplat în fața unuia dintre pictorii de icoane.
Dacă te uiți mai atent la pictogramă, vei observa că există în principal trei culori în ea: roșu, albastru și alb. Aceste culori alcătuiesc steagul Rusiei. Astfel, din Icoana Suverană s-a format continuitate, pentru că, așa cum ne arată pe Maica Domnului, care a preluat stăpânirea Rusiei, așa și chipul Maicii Domnului „Lampa de Nestins” ne arată pe MAica Domnului Imparateasa cerului ca mântuitoare. al Rusiei si a intregii ortodoxii Care este gata să ne arate calea spre mântuire în timpurile nosatre dificile pe acest pamant.
Mai este o icoana asemanatoarea care se numeste Stareta din Tihvin.-care se numeste lumanarea nestinsa.

 

Mulți creștini ortodocși sunt convinși că acest foc miraculos este capabil să izbăvească de păcatele comise si iertare so protejare de a nu face alte,protejare de vicii.

Nu vom tăcea, Născătoare de Dumnezeu, pururea a spune puterile tale, noi nevrednicii. Că de nu ai fi stat tu înainte rugându-te, cine ne-ar fi izbăvit din atâtea nevoi? Sau cine ne-ar fi păzit până acum slobozi? Nu ne vom depărta de la tine, Stăpână, că tu izbăveşti pe robii tăi pururea din toate nevoile. (Troparul Maicii Domnului din Paraclis cu care am aflat cinstită icoana)

 

Cadoul ideal pentru nunti,casa nou-simbolizand BINECUVANTAREA FAMILIEI

Este Un Dar de NEPRETUIT pentru orice casa spre ocrotirea familiei de boala.,aceasta icoana cu rugaciune si acatist la Ea Mai ales de ziua Ei daruieste sanatate oamenilor bolnavi! De orice boala!  Maica Domnului este grabnic ajutatoare si insanatoseste orice boala ! 

Alunga tristetile si alina durerile. Maica Domnului ne protejeaza si ne ocroteste mereu - Fericita este casa si familia care are in casa icoana Maicii Domnului! Cadoul ideal pentru nunti,casa nou-simbolizand BINECUVANTAREA si OCROTIREA FAMILIEI 

Maica Domnului are acatist-Sf.Porfirie (26 feb) un bătrân grec, spune că trebuie să-ți revarsi toate nevoile, durerea, problemele Maicii Domnului. Ascetul ne învață să nu avem asteptari  de la oameni  apropiați, ci să apelăm la Maica Domnului, care va aranja totul asa cum este cel mai bine! 

Recomandare-De Citit .Mari daruri daruesc sfintii cand li se citeste acatistu si sunt pomeniti.

Mari daruri darueste Maica Domnului celor ce ii cinstesc icoanele si i se citeste acatistu in fata icoanei,macar de citit povestea icoanei,si asa veti fi mereu pomeniti in rugaciune de catre Nascatoarea de Dumnezeu la tron Sf.Treimi

Va fi apreciata de persoanele dragi - Litografie - partile laterale sunt atent lucrate de catre artistii nostri in foita din Argint 925 montata manual de catre artistii nostri pe suport lemn. Certificat de calitate ce reprezinta originalitatea produsului.Tara origine-italia.

Marca: MG ARGENTI

Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din foita argint 925 dreptunghiulara sau ovala)-dim 6cm latime+ 35 ron 

Tara de origine Italia- cu respect pentru traditie si calitate

20x27 cm  Material Lamina Arg925
20x27cm Material Lamina Arg925+Golden Color Touch

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!

Pentru comenzi en gros acordam discount-uri.


ambalaj de lux- de cadou - din carton. Pret mic de importat


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Lampa de nestins -ajuta cand ai probleme mari ajuta sa iesi la liman-icoana rara au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Lampa de nestins -ajuta cand ai probleme mari ajuta sa iesi la liman-icoana rara poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Lampa de nestins -ajuta cand ai probleme mari ajuta sa iesi la liman-icoana rara:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Lampa de nestins -ajuta cand ai probleme mari ajuta sa iesi la liman-icoana rara

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Lampa de nestins -ajuta cand ai probleme mari ajuta sa iesi la liman-icoana rara

< 445.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin cu un telefon in prealabil-0723212848.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Icoanele comandate  nu se returneaza!

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere in factura fiscala emisa catre cumparator.

Livrarea prin Posta romana se face doar daca efectuati plata in vans in contul bancar al societatii!

Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului cumparat +Transportul 25 ron . Toate produsele ce depasesc 1 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 25 Ron-Plic,daca colet depaseste dimensiunea unui plic acesta va fi masurat si se va taxa volumetric depinde de malaj acestuia(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-25 Ron
Ambalajul (la cerere) pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI(iN PERIOADA 01.01.2021-30.12.2021 MAGAZINUL FIZIC ESTE INCHIS.Comenzile se proceseaza doar Online.Va Multumim!

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.roProdusele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%