Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Sf.Cuv.MArcela ocrotitoarea mamelor si educatoarelor 17 iulie icoana rara

289.00 RON
269.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Praznuirea se face pe 17 iulie s.n. si 30 iulie s.v.-Mare ocrotitoare celor nascuti de ziua ei si celor ce ii poarta numele.

Sfânta Marcelina - mare educatoare de Sfinți Parinti!

Sf.MArcelina ocrotitoarea educatoarelor,profesorilor.Ajuta foarte mult mamele  sa isi creasca copii ,sa fie ascultatori si oameni buni in societate.Grabnic ajutatoare in nevoi.

O noua Sfanta mai putin cunoscuta in Romania dar foarte cunoscuta in ortodoxism -Sf. Fecioara Marcelina sau Marcela s-a născut într-o familie de la Roma,fiind cunoscuta mai mult ca  sora Sf.Ambrozie Episcopul de la Milano.
Marcelina s-a născut la Roma  în 327 d.Hr.acum peste 1.600 de ani,  Tatal sau a fost prefect roman și, după ce a fost ales guvernator al Gálias, la Treviri (Franța), a fost transferat acolo pentru câțiva ani împreună cu soția sa și cei doi fii ai săi Marcelina și Satiro si  Sf.Ambrozie.
În timpul administrației sale s-a remarcat pentru a fi un om cu inimă bună, evlavie și foarte corect fata de semenii sai. Marcelina s-a simțit fericită că s-a născut intrr-o familie creștină care educă credința, si iubirea fata de Dumnezeu ,fata de fiecare om,si mai ales de cei săraci, jertfa,  rugăciunea ,post ,milostenie si fapte bune.
De când era mică, Marcelina s-a format în valori creștine și a învățat să le trăiască cu seriozitate și dragoste! Mai târziu, ea și-a predat toata atentia celor doi fratiori Satiro și Ambrósio, care au devenit mari vase alese a le lui Dumnezeu,si invatatori alesi pentru o societate . Ei ne iubesc cu dragoste .
Sfanta Marcelina era de o frumusete rara. Iubita pentru bunatatea ei si dragostea ei nespusa pentru oameni ,pt nevoiasi,pentru cei saraci  si pentru copii,ea iubindusi foarte mult cei doi frati ai sai carora ia inchinat viatza si rugaciunii ,era iubita pentru felul în care traia: cu simplitate,in post si  rugăciune,in singuratate cu Dumnezeu și dăruire pentru educația a doi frati ai sai, Sf. Sátiro și Sf. Ambrózie. În viața ta de zi cu zi facea tot ce tine de casa ,iar noaptea era dedicata rugaciunii,și lecturii cartilor duhovnicesti.,dormea foarte putin. 
Când Sf.Marcelina avea doar 13 ani, tatăl ei a murit. Câtă durere!
Mama lui și cei doi frați mai mici au suferit mult și ei din cauza absenței  tatălui care a fost atât de bun si iubit nu doar de ei ci si de toată lumea. Dar trebuiau să fie puternici pentru că o astfel de incercare in viață trebuie trecuta cu capu sus cu rugaciune si cu nadejde la invierea. Au decis atunci să se întoarcă la Roma și să locuiască acolo, păstrând vie amintirea tatalui lor de neuitat.
Sf. Fecioara Marcelina a devenit o tânără fermecătoare și mulți tineri au vrut să se căsătorească cu ea. Cu toate acestea, inima ei  îi aparținea deja lui Dumnezeu pe care a învățat să-l iubească și  profund implinind poruncile Domnului.
Când avea 20 de ani, o altă durere i-a invadat inima: moartea mamei sale dragi. Acum Sf.Fecioara Marcelina avea întreaga responsabilitate pentru educația celor doi frați ai săi. Erau orfani! Marcelina, ca soră mai mare, știa că trebuie să aibă grijă de ei ca  o mamă grijulie. Și așa a si făcut toată viața!
Pentru a realiza acest proiect, s-a retras într-un sat liniștit din Cernusco, lângă Milano, și a început să trăiască în contact cu natura.
La 25 de ani, dorința de a-și darui toată viața lui Dumnezeu s-a realizat pe deplin. În public, și înaintea Papei Liberius, în Ajunul Crăciunului, ea a primit vălul fecioarelor si a fost tunsa in monahism și a promis că va trăi veșnic pentru Domn Iisus Hristos, sărac, simplu, iubitoare fata de aproapele și grijulie față de cei mici și de cei aflati in suferinza. Viața ei a fost o mare mărturie de iubire față de cei mai nevoiași din societate, de iubire și fidelitate față de Biserică.
Sf.Cuv.Marcelina și-a petrecut întreaga viață dedicată săracilor și fraților săi. Au trăit împreună, muncind, rugându-se, luptă pentru bine și slujea cu dragoste neconditionata pe cei aflați în nevoie. A renunțat la bogăția materială care a fost data in totalitate  săracilor. Atinse de mărturia de dragoste fata de Dumnezeu a Sf. Cuv.Marcelina, multe alte tinere au început să trăiască ca ea.
Fratii ei : Satiro și Ambrozie au studiat sub indrumarea celor mai buni  profesori și s-au dedicat cu succes studiilor juridice, devenind oameni publici de mare prestigiu.
Satir, a devenit un avocat de succes, la întoarcerea dintr-o călătorie riscantă în Africa, unde plecase din dragostea pentru dreptate și pt oamenii  săraci nedreptatiti, a naufragiat și a fost nevoit să se oprească la Roma, fiind grav bolnav.
În timpul acestei îngrozitoare călătorii de întoarcere, Satirul și-a primit botezul și Euharistia. Dorind să se alăture fraților, a murit ca sfânt la Milano ajutat de Sf.Marcelina și Ambrozie, la 17 septembrie 379. Cei doi frați au simțit din nou durerea pierderii, dar susținuți de credință au continuat viata .
Ambrozie a devenit un mare episcop la Milano și a fost apreciat de toți pentru înțelepciunea predicării sale. A  devenit un mare apărător al săracilor, a luptat pentru adevărul Evangheliei și pentru dreptate cu puterea rugăciunii si fapte bineplacute lui Dumnezeu.
În aprilie 397, Sf.Cuv.Marcelina, o femeie puternică în credință, a trebuit să suporte din nou durerea. Sf. Ambrosio, în vârstă de 57 de ani, se îmbolnăvește grav și pleaca la Domnul. Sf.Cuv.Marcelina suferă singură și în acea durere a simțit că îi vine și ei vremea.
Câteva luni mai târziu, pe 17 iulie a aceluiași an, la vârsta de 70 de ani, s-a alăturat familiei sale în ceruri pentru a primi de la Dumnezeu răsplata pentru că a trăit ca o  sfânta in trup ingeresc pe pamant  în toate zilele vieții sale dedicandu-si viatza aproapelui sau și pentru că și-a educat frații într-o formă exemplară,amandoi devenind sfinti.
A fost fondatoarea Institutului  Internacional das Irmãs cu numele Sf.Marcelina, aceasta fiind  model de viață creștină și, de asemenea, pentru că a fost o mare educatoare.
MAi tarziu s-a facut si colegiul national Sf.MArcelina.,multe spitale care ii poarta numele si in ziua de astazi.
Mulțumim si ne inchinam tuturor membrilor Familiei Sf.Marcelina pentru munca onorabilă si osteneala la această mare lucrare umană și divină.
Astăzi, cu afecțiune si dragoste ne rugam la  Sfânta Cuv. Marcelina, mare învățătoare și educatoare. Fie ca Sfânta Cuv. Marcelina, Sfânt Satir și Sfântul Ambrozie  Episcop Milanolui să mijlocească pentru noi toți, pentru familiile noastre, pentru cei bolnavi, săraci și părăsiți, ca să fim credincioși in credinta si sa facem învățăturile lui Hristos mergând încă pe drumurile acestei lumi sub ocrotirea acestor mari Sfinti PArinti.

Sfanta Marcela   , te rugam sa mijlocesti la tron  lui Dumnezeu pentru noi!Pentru iertare de pacate ,sanatate si mantuire. Multumim pentru toate darurile daruite noua!

Icoana  Sfanta  Marcela simbolizeaza inca din Evul Mediu victoria binelui asupra raului, devenind, din aceasta pricina, integrat in numeroase traditii si sarbatori crestine de pretutindeni! Aceasta icoana este BINECUVANTAREA FAMILIEI cu spor ocrotire in toate cele de trebuinta- prin ocrotirea ei de boli si necazuri si duhuri necurate, cu ajutorul prezentei Sfanta  Marcela  mai ales stiut ca ocrotitor ai copiilor , Cadoul ideal pentru, aniversari de nume, botez, nunti,casa noua - simbolizand Ocrotirea FAMILIEI .

Sfanta  Marcela   are acatist-recomandat DE CITIT!GRABNIC AJUTATOR.

Va fi apreciata de persoanele dragi - Litografie - partile laterale sunt atent lucrate de catre artistii nostri in foita din Argint 925 montata manual de catre artistii nostri pe suport lemn. Certificat de calitate ce reprezinta originalitatea produsului.Tara origine-italia.
Marca: MG ARGENTI

Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din argint 925 dreptunghiulara sau ovala)-dim 6cm latime+ 35 ron 

Tara de origine Italia- cu respect pentru traditie si calitate

19x26 cm  Material Lamina Arg925+Aur24K
19x26 cm Material Lamina Arg925

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!

Pentru comenzi en gros acordam discount-uri.


ambalaj de lux- de cadou - din carton. Pret mic de importator

 


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Sf.Cuv.MArcela ocrotitoarea mamelor si educatoarelor 17 iulie icoana rara au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Sf.Cuv.MArcela ocrotitoarea mamelor si educatoarelor 17 iulie icoana rara poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Sf.Cuv.MArcela ocrotitoarea mamelor si educatoarelor 17 iulie icoana rara:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Sf.Cuv.MArcela ocrotitoarea mamelor si educatoarelor 17 iulie icoana rara

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Sf.Cuv.MArcela ocrotitoarea mamelor si educatoarelor 17 iulie icoana rara

< 269.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere.
Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului+Transportul 15 ron . Toate produsele ce depasesc 3 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 19 Ron-(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-15 Ron
Ambalajul pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI(iN PERIOADA 01.01.2021-30.05.2021 MAGAZINUL FIZIC ESTE INCHIS.Comenzile se proceseaza doar Online.Va Multumim!

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.roProdusele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%