Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Sf.Treime Sf Cruce cu Sf.Gheorghe si Sf.Dimitrie Binecuvantarea casei icoana rara

96.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

 Sf.M.Mc.Gheorghe - Praznuirea 23 aprilie; 3 noembrie ;10/23 noiembrie 

- Martirizarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe pe Roata 

Nu scriem toata viata Sf.Gheorghe dar trebuie sa istorisim oarecare parte din cele multe minuni ale sfantului.Gheorghe

O icoana superba ce reprezinta Copie icoana facatoare de minuni a Sfantului Dimitrie Izvorator de mir si Sf.M.Mc.Gheorghe in care acestea sunt reprezentati cu scut si sulita- sa ne ascundem si noi sub scut lui de vrajmasii vazuti si nevazuti,icoana importanta in casa crestinului pentru ocrotire de boala si necazuri.,ajuta sa nu iti lipseasca paine,aparator de foame..de cataclisme si cutremure.

 Imaginea Sfântului cu sulita in brat , este comparată cu un paznic-ocrotitor care va fereste de dușmani și păzeste pacea si bunastarea in familie. Sulita gardiană a fost mult timp un simbol al fiabilității și protecției.

        In partile Siriei se afla o cetate numita Ramel, in care era o biserica zidita in numele marelui mucenic Gheorghe. Neaflandu-se acolo mina de piatra, ca sa se taie stalpi, se aduceau stalpii bisericii din loc departat, si se facea multa nevointa cu aflatul lor, si cu adusul. Atunci oarecare femeie cu frica lui Dumnezeu avand adevarata si intarita credinta la sfantul mare mucenic Gheorghe, a cumparat si ea un stalp asemenea cu cei ce erau facuti si infrumusetati, si pogorandu-l la mare, se ruga celui ce era purtator de grija sa duca stalpii, sa ia si sa duca si pe acela pe care il cumparase ea. Iar el nu vrea, ci punand numai pe al lui, purcese sa se duca. Atunci femeia de suparare cazand la pamant plangea si se ruga sfantului sa-i ajute sa poata duce stalpul. Aflandu-se ea intr-un astfel de chip, vazu in vis unde i se arata sfantul in chip de voievod, si-i zise: “De ce esti trista, femeies” Iar ea ii spuse pricina intristarii, si sfantul descalecand de pe cal zise catre femeie: “Unde-ti este voia sa fie pus stalpuls” Si ea raspunse. “De-a dreapta parte a bisericii.” Si sfantul indata insemna marmura cu degetul, scriind aceasta: Sa se puna in dreapta, al doilea, stalpul vaduvei (dupa cel dintai), si ridicand sfantul de capatul stalpului ce era despre mare, zise femeii: “Ajuta si tu” si ridicandu-l amandoi, l-au dat in mare, si cu indreptarea sfantului sosi stalpul mai inainte de ceilalti, si dimineata se afla la liman. Ceea ce vazand Vasilicos, caci asa se numea purtatorul de grija pentru ducerea stalpilor, s-a minunat si mai vartos daca a vazut si scrisul, care randuia si locul, unde trebuia sa fie pus. Si multumind lui Dumnezeu, cerea si de la sfantul iertare pentru greseala neascultarii, si, luand si el prin vedenie iertare de la sfantul, puse stalpul vaduvei in rand cu ceilalti, in locul care poruncea scrisul cel insemnat de sfantul. Care stalp sta si pana in ziua de astazi intru nestearsa pomenirea femeii, si intru marirea sfantului pentru preamarita minune.

Sfânta si Egală cu Apostolii Sf.M.Nina luminatoarea Giorgiei in credinta († 335), rudă cu Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Biruitorul (+ 303, Com. 23 aprilie),îl onorează în special pe Sfântul Gheorghe ca ocrotitor al său. Putini stiu ca numele Georgiei este în onoarea Sf.M.Mc.Gheorge (acest nume este încă păstrat în multe limbi ale lumii) ca ocrotitor a tarii. În cinstea marelui martir, Sfânta Nina a stabilit si marea sărbătoare pe 10 noiembrie - în amintirea Martirizarii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe pe Roata .În 1891, în Caucaz, lângă satul Kakhi din raionul Zakatala, pe locul uneia străvechi a fost construită o nouă biserică în cinstea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe Biruitorul, la care se îngrămădesc mulți pelerini de diverse credințe si il slavesc pe Sfantul si primesc alinare in multe necazuri si boli.

3/16 noiembrie - Sfințirea Bisericii Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Lydda

26 noiembrie / 9 decembrie - Comemorarea sfințirii Bisericii Marelui Mucenic Gheorghe din Kiev

Sf.Nichita Alungator demoni-Praznuirea se face  pe 15 septembrie s.n. si 28 septembrie s.v.-Mare ocrotitor celor nascuti de ziua lui si celor ce ii poarta numele/prenumele.

Sf.Gheorghe cu viatza sa ,Sf.Dumitru este sus iar Sf.Mc.Nichita alungator de demoni vindecat de Sf.Gheorghe este in viatza Sf.Gheorghe -icoana rara unica in lume

Sf.Nichita alungatorul demonilor-este un Sfant care de obicei este confundat cu Sf.Nichita Gotul ,este cu totul alt Sfant!

Când cinstita și dătătoare de viață Crucea Domnului, acest semn al biruinței, a fost ridicată sus peste lume, atunci Sfântul Nikita, care avea același nume cu biruința, a venit sub baldachinul său. În ajunul acestei zile, am sărbătorit Înălțarea Sfintei Cruci, această biruință invincibilă pentru lume, iar acum il binecuvântăm pe Sfânta Nikita, al cărui nume înseamnă biruitor (Tradus din greacă, Nikita înseamnă Învingător).

Multi fug de icoanele in care sunt reprezentti demonii,dar sa nu uitati ca demonii se cutremura la vederea acestor icoane ,acestea fug rusinati. Sf.Nichita este Grabnic ajutator in toate nevoile,alunga duhurile necurate si dezleaga farmecele, aduce spor in case,grabnic vindecator de boli.

Sf.Nichita si icoana Sa se spune că ajută la învățătură, vindecă boli incurabile, scoate demoni, eliberează de sclavie si inchisoare, ajută la pocăința de păcate și se eliberează de ispitele diavolului.

O icoana infricosatoare in casele crestinilor de care nu se pot apropia duhurile necurate ca si de icoanele Sf.M.MC.Marina,Sf.Haralambie ,Sf.Antonie sau Sf.Iulia.

Nikita Alungatorul Demonilor- fiul imparatului Maximian, a suferit pentru credința sa în Constantinopol.

Se stie ca Împăratul avea două fiice și un fiu, Maxentius, care se distingeau prin mare desfrânare și cruzime. În consecință, imparatul Maximian(Maximilian), tatăl lSf.Nikita, este un personaj  foarte cunoscut pentru cruzimea Sa impotriva crestinilor.

Tanarul Nikita a fost posedat de demoni .Sf.M.Mc. Gheorghe l-a vindecat.Dupa aceasta Sf.Nikita a inceput sa distruga toate templele si idolii.

Nikita a stârnit furia tatălui său păgân și, acesta infuriindu-se ca propriul sau fiu s-afacut crestin ,a inceput sa nascoceasca torturi s mai grele pentru propriul sau fiu,acesta ce a fost torturat si supus unor chinuri strasnice de imaginat ,dupa care  a fost aruncat în închisoare pentru 3 ani-Aruncat în închisoare de un părintele sau păgân, Sfântul M.Mc. Nechita nu L-a părăsit pe Hristos ci se ruga in continuu.

 În captivitate, un demon i-a apărut Sf.Nikita - în formă îngerească, care il ademenea pe tanar cu vorbe dulci să se închine idolilor păgâni și a promis că în acest fel Sfântul va evita noile torturi ce i se pregateau.Dar martirul s-a îndoit de esența îngerească a acestui „oaspete”, iar prin rugăciunea Domnului, la Sfânta Nikita, a coborât din cer arhanghelul Mihail, care i-a poruncit ca are puterea de la Sf.Treime sa-l puna la încercare pe acest – fals – înger.

Atunci Sf.M.Mc. Nikita l-a prins pe demon,a călcat pe el și l-a bătut cu cătușele lui de fier, forțându-l să-și mărturisească firea diavolească, iar demonul a fost nevoit să-și recunoască esența diabolică.

Când imparatul l-a chemat din nou la interogatoriu, Sfântul a adus demonul cu el de mână și i-a arătat tatălui său pe cel care stăpânește peste el. Și pentru ca tatăl său să creadă în Hristos, Nikita a înviat doi soți morți de mult.

Dar nimic nu a funcționat la Maximian. Și atunci întreg orașul cu regina s-a răzvrătit împotriva lui. În această zi, Nikita a botezat optsprezece mii patru sute de oameni și s-a odihnit curând în Dumnezeu.

 Acest Sfant a trecut la Domnul martirizat si torturat foarte greu stârnind anterior poporul să se revolte împotriva tatălui sau ateu.

Iconografia „Nikita bate demonul” a fost si este foarte populară în Rusia.

În Tver, în vechiul cartier de artizanat de pe malul râului Tvertsa, se află o biserica străveche în cinstea martirului Nikita: din aceasta biserica, conform legendei, Afanasy Nikitin a pornit într-o călătorie peste cele trei mări.

Iconografia sfântului mucenic Sf.Nichita alungatorul demonilor: Combinația de sfinți din epoci diferite într-o singură persoană este asociată cel mai probabil cu iconografia diferită a martirului Nikita: este aproape întotdeauna reprezentat cu mâna ridicată pentru a lovi,  îl bate pe demon cu un lanț, apoi cu un băț sau o bâtă, apoi cu o frânghie.

Viatza Sf.NEchita Alungator de demoni  ne este cunoscută din apocrife - aceste lucrări care nu au fost incluse în numărul de cărți aprobate de consiliile bisericești in sec nostru. Sf. Nikita a fost cinstit în Biserica  până la sfârșitul secolului al XIX-lea. Dupa care s-a aprobat ca Zile de cinstire înainte de reforma bisericii - 15/28 septembrie. Din pacate nu se stie de ce acest Sf.Mc. a fost scos din calendar ramanand doar in sinaxar vechi.

Ținuta Sfintei Nikita Alungator de demoni este, de asemenea, diferită: uneori poarta o tunică scurtă și o mantie rosie , alteori are o haină lungă asemănătoare unei sutane și alteori o armură militară. Înfățișarea Sfântului este și ea variată: Nikita este înfățișat fie ca un tânăr - fără barbă, fie ca un barbat matur - cu barbă. Uneori, compoziția include elemente arhitecturale simbolizând temnița în care a fost închis Sfânta Nikita timp de 3 ani

De remarcat că de-a lungul timpului, iconografia Marelui Mucenic Nikita a suferit schimbări semnificative. În secolele 10-11, el este adesea înfățișat ca un tânăr martir cu păr blond de lungime medie și uneori cu o mustață mică..Pe fresca mănăstirii Osios Loukas din Phokis (1030-1040), Marele Mucenic Nikita este înfățișat ca un tânăr voinic fără barbă, este îmbrăcat într-o chlamys și o mantie, ținând o cruce în mână - semn al martiriu.

Mai târziu, se răspândesc imaginile sfântului ca tânăr războinic cu părul negru și cu barbă mică, în Herminia (un ghid pentru pictorii de icoane) se spune că infatisarea Sf.M.Mc.Nikita era asemanatoare Domnului Iisus Hristos”.

În arta antică rusă, una dintre cele mai vechi reprezentări ale Marelui Mucenic Nikita se păstrează pe okladul din secolul al XII-lea al Maicii Domnului Hodegetria din Catedrala Sf. Sofia din Novgorod, unde Sfântul este reprezentat într-o mantie și chiton, cu o cruce în mâna lui dreaptă.În iconografia secolelor XV-XVI s-au dezvoltat două tipuri iconografice ale sfântului - ca Ostas în plină ținută militară și ca Mucenic Martir  în tunică și mantie.

Pe pictograma tabletei „Sf. Procopie, Nikita și Eustatie Plachida” de la sfârșitul secolului al XV-lea din Catedrala Sf. Sofia din Novgorod (acum în colecția Muzeului Rusiei), este înfățișat ca un martir. Pe o icoană de la sfârșitul secolului al XVI-lea de la Mănăstirea Ipatiev, sfântul este reprezentat în armură militară. Adesea imaginea sfântului este prezentă printre sfinții selectați, de exemplu, pe icoana „Sfântul Nicolae cu sfinții aleși” de la sfârșitul secolului al XV-lea - începutul secolului al XVI-lea din Rezervația Muzeului de Istorie, Cultură și Artă Vladimir-Suzdal.

Infatisarea icoanei Sf. Nikita care exorcizează demonul a dobândit uneori „extracții” neașteptate: în săpăturile arheologice din regiunea Ryazan s-au găsit tesaturi cu imaginea Sf. Nikita, dar aici el nu bate demonul, ci o piramidă triunghiulară. .

Text pe icoană: Când este înfățișat Sf. Nikita Alungator de demoni, se scrie: Sfântul Mucenic Nikita sau Sfântul Mucenic Nikita batand demonul. Dacă pe icoană este imaginea Sf. Nikita Gotul: atunci este scris : Sfântul Mare Mucenic Nikita,Ostasul lui Hristos  sau Sfântul Nikita războinicul.

Îmbrăcămintea in iconografie: Sf.Nikita Gotu este în primul rând un războinic care este întotdeauna infatisat in haine ostasesti, în armură, cu o sabie sau o suliță. Comandantul este pus pe o mantie purpurie - un simbol al unui lider militar, comandant. Hainele Sf.Nikita Alungator de demoni sunt diferite:acesta are o tunică scurtă, apoi o mantie, apoi un caftan și uneori o armură militară cu o pelerină roșie pe umăr.

Armele purtate:Sf.Mc. Nikita Gotu are întotdeauna o armă de luptă în mâini: fie că este o suliță, o sabie, un arc sau un scut. Și chiar dacă o mână ține crucea, cealaltă se sprijină întotdeauna pe sabie. În mâinile Sf.Nikita alungator de demoni (Besogon) întâlnim un bici, un băț și cătușe (ca simbol al temniței și al închisorii), iar Sfântul alungă întotdeauna demonul. O sabie pe centură și în teacă, ca atribut al puterii.

Aceste coincidențe voluntare sau involuntare derutează oamenii care nu se adâncesc în esența iconografiei și nu știu că Sf.Nikita Alungatorul de demoni (Besogon) nu a mai  fost menționat de la început secolul al XVIII-lea  în literatura creștină. 

Înainte de începerea schismei bisericeștidin anii 1666 -Rascolnicii sau staroverii (vechi-credincioși, în rusă старове́ры) s-au separat în 1666 de Biserica Ortodoxă Rusă ca protest împotriva reformelor introduse de patriarhul Nikon al Moscovei între anii 1652 și 1666.

În 1652 Nikon (1605-1681, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse între 1652-1658) a introdus o serie de revizuiri rituale și textuale cu scopul de a obține uniformitate între practicile rusești și ortodocșii greci. Nikon pe baza discrepanțelor constatate între ritualurile și textele rusești și grecești, a dispus o ajustare a riturilor rusești care să se alinieze cu cele grecești din perioada sa. În acest sens, Nikon a acționat fără o consultare adecvată a clerului și fără convocarea unui conciliu.[1] După punerea în aplicare a acestor revizuiri, Biserica a anatemizat și suprimat cu sprijinul statului moscovit ritul liturgic anterior. De asemenea, biserica a anatemizat și suprimat și pe cei care au fost reticenți în a trece la ritul revizuit. Cei care și-au menținut fidelitatea față de ritul anterior (rascolnicii) au suferit persecuții severe de la sfârșitul secolului al XVII-lea până la începutul secolului al XX-lea, fiind numiți schismatici.

Vechii credincioși își desfășoară practicile liturgice pe care Biserica Ortodoxă Rusă le practica înainte de implementarea reformelor. , dintre cei doi sfinți - Nikita Alungatorul de demoni supranumit exorcistul a fost cel mai faimos și venerat printre oameni. Viața apocrifă a lui Nikita a fost inclusă în Prologuri (colecții de povestiri despre sfinți) și Chetya-Menaion, dar mai puțin frecvent decât Viața canonică a Sf. Nikita Gotul.

Sub conducerea tarului Petru I, după înființarea Preasfântului Sinod Guvernator, care a devenit organul suprem al bisericii și al administrației de stat al Bisericii Ortodoxe Ruse, toți sfinții au fost cenzurați. Viața apocrifă a Sf. Nikita, fiul țarului Maximian, a ramas fiind inclusă în lista literaturii creștine interzise la citire, chiar daca acesta era si este un mare Sfant iar numele Sf. Nikita Besogon a dispărut din calendarul bisericii ca si a altor multi Sfinti Parinti..

Unii cercetători ai teoriei conspirației cred că există motive mai profunde pentru ceea ce s-a întâmplat: 

Venerarea sa a fost transferată marelui martir Nikita din Gotul. Cele două imagini par să se fi contopit într-una singură, iar faptele unui sfânt îi atribuim involuntar celui de-al doilea sfânt...involuntar

În chestiuni de venerare, trebuie să fii foarte atent la detalii. Când vizitați mănăstirea Sf.Nikita cu hram cu același nume, este mai bine să întrebați în numele cărui sfânt a fost sfințită, cel mai probabil în numele Sf. Nikita Gotul sau Romanul dar poate în numele lui Sf. Nikita Mărturisitorul dar nu în numele lui Sf.Nikita alungatorul de demoni(Besogon).

Venind la biserica sfintita în numele marelui martir  Nikita Gotul, nu căutati icoane in care Sfântul alungă demoni - nu o veti gasi.Important este sa va rugati Sf.Parinti,iar Sfânt Nikita Gotul vă va veni mereu în ajutor, doar roagă-te lui cu credință și speranță ca să nu pleci fara ca el sa iti auda rugaciunea si sa vina grabnic in ajutor, mai ales pe cei care slujesc în forțele armate și pe cei care se află pe câmpul de luptă- in razboi.

Iar Sf.Nechita alungator de demoni este cu siguranta un Sfant in continuare venerat si slavit de crestinii depretutinde-ni ,mai ales cei care l-au venerat din parinti,bunic,strabunici crestini.Este grabnic ajutator si izgonitor de demoni!

După cum se crede în mod obișnuit, evlavia catre Sf. Nikita Besogon a fost cel mai răspândit în secolele XIV-XVII, când compoziția cu Nikita și demonul a început să fie reprodusă în număr mare pe icoane din piatră și turnate de cupru, cruci - encolpoane, pectorale și pectorale. cruci și amulete - serpentine.

Preacuvioase Parinte Sfinte  Mc.Gheorghe , tu esti alungator de demoni ,te rugam sa mijlocesti la tron  lui Dumnezeu si pentru noi! Pentru iertare de pacate ,sanatate si mantuire. Multumim pentru toate darurile daruite noua!

 

O icoana superba ce reprezinta Copie a renumitei Icoane reprezentandu-l pe Sfantul Gheorghe- simbolizeaza inca din Evul Mediu victoria binelui asupra raului, devenind, din aceasta pricina, integrat in numeroase traditii si sarbatori crestine de pretutindeni!Aceasta icoana este BINECUVANTAREA FAMILIEI prin ocrotirea ei cu ajutorul Sfantului, Cadoul ideal pentru nunti,casa nou-simbolizand Ocrotirea FAMILIEI

Sf.M.Mc.Gheorghe are acatist.Recomandare-De Citit .Mari daruri daruesc sfintii cand li se citeste acatistu si sunt pomeniti.

Va fi apreciata de persoanele dragi - Litografie - partile laterale sunt atent lucrate de catre artistii nostri in foita din Argint 925 montata manual de catre artistii nostri pe suport lemn. Certificat de calitate ce reprezinta originalitatea produsului.Tara origine-italia.
Marca: MG ARGENTI

Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din foita argint 925 dreptunghiulara sau ovala)-dim 6cm latime+ 35 ron 

Tara de origine Italia- cu respect pentru traditie si calitate

CARACTERISTICI PRODUS:Marimi disponibile 3 dimensiuni

Marime mare: 19x26 cm  Material Lamina Arg925+Golden Color Touch

                      19x26 cm Material Lamina Arg925

Marime medie -13 x18 cm

Marime mica - 8.5 x11.5 cm-datorita dimensiunii mici poate fi purtata oriunde,in geanta,la birou ,in masina,sau la copilasi mici in carucior.

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Sf.Treime Sf Cruce cu Sf.Gheorghe si Sf.Dimitrie Binecuvantarea casei icoana rara au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Sf.Treime Sf Cruce cu Sf.Gheorghe si Sf.Dimitrie Binecuvantarea casei icoana rara poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Sf.Treime Sf Cruce cu Sf.Gheorghe si Sf.Dimitrie Binecuvantarea casei icoana rara:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Sf.Treime Sf Cruce cu Sf.Gheorghe si Sf.Dimitrie Binecuvantarea casei icoana rara

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Sf.Treime Sf Cruce cu Sf.Gheorghe si Sf.Dimitrie Binecuvantarea casei icoana rara

< 96.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin cu un telefon in prealabil-0723212848.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Icoanele comandate  nu se returneaza!

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere in factura fiscala emisa catre cumparator.

Livrarea prin Posta romana se face doar daca efectuati plata in vans in contul bancar al societatii!

Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului cumparat +Transportul 25 ron . Toate produsele ce depasesc 1 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 25 Ron-Plic,daca colet depaseste dimensiunea unui plic acesta va fi masurat si se va taxa volumetric depinde de malaj acestuia(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-25 Ron
Ambalajul (la cerere) pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI(iN PERIOADA 01.01.2021-30.12.2021 MAGAZINUL FIZIC ESTE INCHIS.Comenzile se proceseaza doar Online.Va Multumim!

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI




Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.ro



Produsele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%