Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Sf.David Giorgia ajuta femeile ce isi doresc sa aiba copii icoana rara

96.00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Ocrotitor celor ce ii poarta numele si celor nascuti de ziua lui!

 Sfântul David de Gareji, unul dintre cei mai venerati sfinți din Georgia, devine din ce în ce mai faimos în intreaga ortodoxie .Cu toate acestea, mulți oameni încă nu știu despre un astfel de mare Sfânt Părinte, care a venit pe pământurile georgiene din Siria și a muncit din greu la iluminarea Georgiei.Sf. David este deosebit de aproape de femeile georgiene doritoare de copii  ; traseul popular către izvorul său sfânt nu a fost copleșit de secole de atata multime de oameni care stau la rand pentru a se inchina la Sfantul si unii pentru al ruga pentru ajutor ,unii pentru a multumi pt darurile primite.

Ajutor timpuriu în afecțiunile femeilor și dăruitor de copii mult așteptați, Sfântul David a devenit multcunoscut in multe familii rusești si giorgiene , ajutand si vindecand femeile de boli și diagnostice teribile și dând fericirea mult așteptată a maternității, contrar tuturor prognozelor medicilor.

Despre Sfântul David din Gareja sunt cunoscute multe cazuri miraculoase ale ajutorului său, despre greutățile familiilor fără copii si ajutorul primit de la Sfantul cunoscut acum in  marea țară ortodoxă -

Georgia - vorbim cu protopopul Ioan Kaleda, rectorul Bisericii Sfânta Treime din Gryazi, unde în fiecare săptămână se fac rugăciuni către Sfântul David de Gareji și se află o icoană cu o părticică din moaștele sale.

 – Sfântul David din Gareji este foarte venerat și iubit în Georgia, dar puțini oameni in tarile ortodoxe știu despre el. Părinte Ioan, te rog să ne spui cum ai cunoscut acest sfânt georgian?

– Mi-am început slujirea în Biserica cu hram : Schimbarea la Față din Tushino. Acesta este o biserica  la ieșirea din Moscova de-a lungul autostrăzii Volokolamsk. Părintele Fiodor Sokolov a fost repartizat la această biserică și a început să-și cheme prietenii și cunoștințele: „Am nevoie de oameni”.

Așa am ajuns la aceasta biserica. În primele luni am dărâmat paravane, am pus o catapeteasmă provizoriu, am pus totul în ordine pentru a putea începe slujbele. Apoi de la prima slujbă am ajuns în altar, am fost ucenic, apoi diacon, apoi preot.

La început, multă vreme nu am putut înțelege de ce un sfânt atât de puțin cunoscut ca David de Gareji este slujit atât de des cu rugăciuni în biserica noastră? Faptul este că primul preot al bisericii a fost Oleg Vasilyevich Shvedov, un mare admirator al sfinților georgieni.Mulți ani și-a petrecut vacanțele în Georgia cu un aparat de fotografiat, a încercat să intre în locuri greu accesibile, inclusiv zone cu restricții. Apropo, în zona Garezhdi în perioada sovietică a existat un poligon de artilerie (fie până la sfârșitul anilor 80, fie până la începutul anilor 90), iar chiliile monahale erau folosite ca scopuri educaționale.Oleg Vasilievici a fost cel care a adus venerarea Sf. David ca ajutor în nevoile femeilor si familiilor ce isi doreau copii. Prin urmare, au inceput a se face rugăciuni pentru Sf. David, dar pentru mine a fost absolut de neînțeles - de ce și de ce la acest Sfant asa putin cunoscut???.

Biserica a fost sfințita înainte de Schimbarea la Față în vara anului 1990, iar în 1994 am devenit diacon, apoi în 1995 preot. Abia pe 28 iulie 1996, am aflat în sfârșit în detaliu despre David din Gareji. Iată cum a fost:

Era ziuade nume părintelui Vladimir Sichev, al doilea preot a bisericii. Masa festivă stătea sub măr, iar când aproape toată lumea se împrăștiase deja, au rămas Oleg Vasilevici, părintele Vladimir cu mama sa și alți câțiva oameni.Părintele Vladimir și mama au început să-și amintească istoria, iar mama a născut de curând al șaselea copil, la vârsta de 43 de ani, desigur, a fost ținută în spital aproape tot timpul. Totuși, medicii se temeau pentru ea.Părintele Vladimir a slujit în mod regulat rugăciuni si Acatist lui David de Gareji,si facea aghiazma pe care o ducea la spital in mod regulat  . Matushka Olga a dat această apă tuturor femeilor din secție, spunând simplu: „Toate femeile ar trebui să bea această apă sfintita”. Și în secția ei, femeile nu plecau ci„fugeau” acasă insanatosite mult mai repede decât în ​​altele.

În secția lor, „rularea patului” (există un astfel de termen medical) era mult mai mare - femeile aveau mai multe șanse să plece acasă. Aici, Oleg Vasilievici a povestit și că mărturisitorul său, părintele Viaceslav, după cum am auzit atunci, nu putea avea copii de 18 ani.Și într-o zi, Oleg Vasilyevich, dintr-o călătorie în Georgia, i-a adus o sticlă de apă de la izvorul Sfântului David din Tbilisi de pe Muntele Mtatsminda și a spus pur și simplu că toate femeile georgiane beau această apă. Ei bine, 9 luni mai târziu. Viaceslav a devenit tată.

Atunci am aflat o precizare a acestei povești, că pr. Vyacheslav nu numai că nu a avut copii timp de 18 ani, dar după nașterea fiului său cel mai mare, nu au putut iarasi acvea copii timp de 18 ani. Mai departe, totul este la fel: Oleg Vasilievici a adus niște apă sfintita, mama a băut și atât.Și apoi de la pr. Vyacheslav, am auzit o continuare a acestei povești: la trei ani după nașterea celei de-a doua mame, a dat peste o sticlă cu rămășițele de apă sfințită în dulap. Și-a amintit ce fel de apă era, a răsturnat-o în mâinile ei: nu există sedimente, nici miros, a turnat si Ea a băut. Ei bine, 9 luni mai târziu. Vyacheslav a devenit tată pentru a treia oară.

Dupa aceea, îmi amintesc, era intr-o zi de miercuri, am slujit singur - am slujit liturghie, a fost slujbă de rugăciune Acatist, dupa care a fost o slujbă de înmormântare, au fost botezuri și nunți dar la inmormantare e un pic mai greu. Nu este suficient pentru „fericirea deplină” a slujbei de înmormântare. Pe la ora unu ies din altar, o femeie vine la mine și începe să mulțumească.La început nu am înțeles de ce, iar apoi mi-am dat seama că acum două săptămâni am trimis-o la Sf. David Garejisky ca ajutor pt boala ei aceasta  urma să fie operată. Nu era fiica mea duhovniceasca, era copilul părintelui Nikolai Sokolov, dar în acel moment el nu era acolo și, prin urmare, femeia s-a apropiat de mine. Am sfătuit-o să cumpere o carte despre David din Gareji într-un magazin de biserică pentru a-i cunoaște viața și pentru a-l ruga personal.

Am clarificat că trebuie să ne adresăm sfântului personal, și nu abstract, trebuie să ne adresăm sfântului ca persoană. El a sfătuit-o pe această femeie să citească acasă troparul și condacul Sfântului David din cartea „Minunat este Dumnezeu în sfinții Săi”, să citească în fiecare zi o rugăciune acasă, să comande o slujbă de rugăciune și să bea apă sfințită. Ea a facut. Și atunci, când a venit la spital, s-a dovedit că nu era nimic de operat.Slava lui Dumnezeu ce lucrari mari face prin Sfintii sai.

Și atunci mi-am dat seama că nu a fost prima care s-a apropiat de mine cu multumiri de vindecare. Dar în cazurile anterioare au fost tot felul de inflamații mai mici si boli mai mici, în general, lucruri mărunte, să spunem, iar această femeie a fost prima cu un diagnostic atât de grav vindecata in mod miraculos.

Și în șase luni, în timp ce slujeam în biserica din Tushino, au mai fost 5 cazuri când cineva nu a ajuns la spital, nu a ajuns la masa de operație, pentru că s-a vindecat prin rugăciuni către Sf.Cuv. David. Apoi, cu și mai multă îndrăzneală, am început să trimit femei Sf.David de Gareji și i-am spus lui Oleg Vasilyevici că este necesar să pictez o icoană a Sf. David, pentru că femeile veneau special la biserica Tushino pentru a ordona o slujbă de rugăciune la Sfântul David, deoarece în multe biserici nu știau despre un astfel de sfânt.

Unul dintre cele mai vechi cazuri miraculoase este acesta: am tiparit mai multe iconite cu Sf. David din Gareji și „Trei bucurii” - principalele noastre icoane din biserica. Când comunicăm cu cineva, prezentăm aceste icoane ca un dar . Ei bine, bineînțeles, când dai o icoană a Sfântului Nicolae, a tămăduitorului Panteleimon sau icoana din Kazani, este clar și de înțeles pentru toată lumea-toata lumea le cunoaste si stiu despre acestea.Dar.Sf.David nu este asa cunoscut atunci tb sa spunem la ce este de folos Sfantul.

Și când dai icoana „Trei Bucurii” sau a Sf. David din Gareji, apoi aici, desigur, este necesar să explicăm ce fel de icoană, ce fel de sfânt, în ce cazuri se îndreaptă cu rugaciune către el. Biserica noastra a fost deservit in acea perioada o bancă, iar Inna, contabila noastră, a daruit icoane ale Sfântului David angajaților băncii, povestind despre el.Apoi a aflat că operatorul bancar care deservește biserica noastra, Elena, nu are copii de 11 ani. Mai mult, a suferit un fel de operație de patru ori, i-a examinat pe ea și pe soțul ei, dar nimic nu a funcționat. După aceea, Inna  a început să-i aducă Elenei apă sfințită de la slujba de rugăciune către Sfântul David.

Dupa care am fost in vacanza iar cand m-am intors Elena din departamentul nostru de contabilitate mă întâlnește bucuroasa și îmi spune: „Dar ne-am stricat relația cu banca!”. Ma uit atent la ei:Spun una dar pe fata lor se citeste alceva....

S-a dovedit că Inna noastră a venit din nou la bancă și acolo autoritățile băncii au întâlnit-o cu întrebarea: „Cine a adus apa sfintita sa vina la banca sa lucreze in locul angajatei noastre -acum cine v-a lucra treaba ei?  (râde). Lenochka a nascut o fetita frumoasa, și apoi am botezat-o pe fetița născută - Sonya.

A mai fost un caz. După slujba de rugăciune, o roaba a lui Dumnezeu Marina a venit la mine și mi-a spus: „Părinte, pot să cinstesc icoana? Pot să beau această apă sfintita? Am sângerare de trei ani continuu”. Eu ii spun: „Ei bine, dacă este luat strict conform canoanelor, atunci este imposibil, si nu ar trebui. Dar, amintindu-ne de femeia bolnava din scrierea Sf. Evangheliei, care a suferit de această boală timp de 12 ani, vă binecuvântez sa mergeti sa va inchinati doar la icoana Sf.David si sa beti aghiazma. ” A doua zi, sângerarea ei s-a oprit. Aici trebuie să spun că nu imediat toate problemele au dispărut, dar undeva într-o lună s-a vindecat complet femeia..

- Spuneam că Sfântul David este un ajutor rapid în afecțiunile femeilor. Dar bărbații pot să apeleze la el dupa ajutor în probleme cu fertilitatea?

- Desigur că pot. Mai mult, ne amintim că, în esență, orice sfânt i se poate adresa cu orice ocazie. De ce apelăm la vindecatorul Doctor fara de Arginti Panteleimon pentru ajutor în boli? Pentru că el a ajutat în această viață.De ce apelăm la Sfântul Alexei, Mitropolitul Moscovei, pentru vindecarea bolilor oculare? Pentru că în timpul vieții a vindecat-o de orbire pe soția hanului, Taidula.

 Dar, în general, orice sfânt poate fi contactat pentru orice problemă. Adevărat, există cazuistică. Există un caz cunoscut al unei femei care se ruga la Sf. Ioan Botezătorul avand probleme in familie si cerand ajutor Sf.Ioan Botezator in problemele sale conjugale.

După lungi rugăciuni, i s-a arătat Sf.Ioan Botezatoru și i-a spus: „Eu sunt fecior, eu sunt postitor. Eu  Nu cunosc deloc viața de familie. Dar tu apeleaza dupa autor mai bine  la Apostolul Petru! La urma urmei, știm că Apostolul Petru era căsătorit, iar Evanghelia spune că a avut o soacră. Dar acesta este domeniul cazuisticii.

Fiecare Sfant ajuta cu ceva :

 

 Preacuvioase Parinte Sfinte David , tu esti grabnic ajutator familiilor ce nu pot avea copii,ajuti si ocrotesti familia- te rugam sa mijlocesti la tron lui Dumnezeu si pentru  noi! Sa ne ocroteasca Dumnezeu Tara Romania de tot raul! IAr pentru noi si cei apropiati noua- iertare de pacate ,sanatate si mantuire. Multumim pentru toate darurile daruite noua!

Icoana- simbolizeaza inca din Evul Mediu victoria binelui asupra raului, devenind, din aceasta pricina, integrat in numeroase traditii si sarbatori crestine de pretutindeni!Aceasta icoana este BINECUVANTAREA FAMILIEI prin ocrotirea ei de boli si necazuri si de duhuri necurate, cu ajutorul prezentei Sf. David , Cadoul ideal pentru aniversari de nume, nunti,casa noua - simbolizand Ocrotirea FAMILIEI .

Cu rugaciune la Sf. David reprezentat in aceasta icoana  Acesta va face din casa ta o cetate impenetrabilă impotriva răului, în care va domni prosperitatea, bunătatea și înțelegerea reciprocă.

Marca: MG ARGENTI

Mari daruri daruesc sfintii cand li se citeste acatistu,viata si sunt pomeniti in rugaciune.



Va fi apreciata de persoanele dragi - Litografie - partile laterale sunt atent lucrate de catre artistii nostri in foita din Argint 925 montata manual de catre artistii nostri pe suport lemn. Certificat de calitate ce reprezinta originalitatea produsului.Tara origine-italia.
Marca: MG ARGENTI

Fii unic! Acum poti sa creezi singur un cadou de lux - personalizat cu argint /nume/text pentru familia ta! Transforma-ti cadoul in unicat!

Pe produs La cerere se pot grava MONOGRAMA (Initalele persoanei dragi) sau Numele persoanei dragi!
ron- VEZI MODEL POZA

Gravarea nume/text pe o placuta din argint 925 dreptunghiulara sau ovala)-dim 6cm latime+ 35 ron 

Tara de origine Italia- cu respect pentru traditie si calitate

CARACTERISTICI PRODUS:Marimi disponibile 3 dimensiuni

Marime mare: 19x26 cm  Material Lamina Arg925+Aur24K

                      19x26 cm Material Lamina Arg925

Marime medie -13 x18 cm

Marime mica - 8.5 x11.5 cm-datorita dimensiunii mici poate fi purtata oriunde,in geanta,la birou ,in masina,sau la copilasi mici in carucior.

Atentie pretul este pentru o singura bucata! Disponibilitate :In limita stocului disponibil!


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Sf.David Giorgia ajuta femeile ce isi doresc sa aiba copii icoana rara au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Sf.David Giorgia ajuta femeile ce isi doresc sa aiba copii icoana rara poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Sf.David Giorgia ajuta femeile ce isi doresc sa aiba copii icoana rara:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Sf.David Giorgia ajuta femeile ce isi doresc sa aiba copii icoana rara

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Sf.David Giorgia ajuta femeile ce isi doresc sa aiba copii icoana rara

< 96.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

 

Pentru a cumpara un produs de la noi este nevoie sa indeplinesti conditia majoratului, adica de a avea peste 18 ani. Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare).Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea. Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : 0723 212 848
Sau sa ne scrieti la :
office@mgargenti.ro

Gravare -personalizare produse;

Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin cu un telefon in prealabil-0723212848.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza.

Icoanele comandate  nu se returneaza!

Plata produselor si transport:
De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere in factura fiscala emisa catre cumparator.

Livrarea prin Posta romana se face doar daca efectuati plata in vans in contul bancar al societatii!

Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului cumparat +Transportul 25 ron . Toate produsele ce depasesc 1 kg se va adauga 1 ron /kg.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur -
in tara 25 Ron-Plic,daca colet depaseste dimensiunea unui plic acesta va fi masurat si se va taxa volumetric depinde de malaj acestuia(daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-25 Ron
Ambalajul (la cerere) pentru cadou este gratuit la MG ARGENTI!

Nota:
Nu uitati sa ne vizitati la magazinele noastre din:

Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) .,magazin MG ARGENTI(iN PERIOADA 01.01.2021-30.12.2021 MAGAZINUL FIZIC ESTE INCHIS.Comenzile se proceseaza doar Online.Va Multumim!

Fiindca relatia noastra cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi am creat pagina oficiala de facebook unde puteti sa ne scrieti pe forum.,adauga comentarii.

https://www.facebook.com/MG ARGENTI




Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi.

MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului. Returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare. 

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61

De asemenea, consumatorii pot suna şi la numărul de telefon 0800.080.999.


sau e-mail - biroupresa@anpc.ro 

Adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor -

www.anpc.gov.ro



Produsele cumparate de la noi contin certificate de garantie si autenticitate din Grecia sau Italia si traduse de echipa noastra. Personalul nostru va ambala in cadou conform francizei toate produsele comandate la noi. Produsul va fi transportat catre Dumneavoastra in plic antishoc pentru a evita eventualele degradari a acestora. Pentru orice informatie echipa noastra va sta la dispozitie si va va oferi raspunsuri detaliate la toate intrebarile dumneavoastra privind stocul, numeroasele beneficii si avantaje pe care le puteti obtine in urma vizitarii magazinelor noastre, reduceri de preturi sau oferte promotionale: Fiecare client in parte, societati mici sau mijlocii, companii nationale sau multinationale, se bucura si beneficiaza de toata atentia noastra la urmatoarele numere de tel si adrese de e-mail: Pentru ca relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi si pentru a fi cat mai aproape de Dumneavoastra:

Echipa MG ARGENTI

QUALITY EXCLUSIVE SILVER ART

Rel cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
Grigore Ionela :Reprezentant vanzari
0721782619
office@mgargenti.ro
General Manager:
Marina Gatman: 0723212848
marina_gatman@mgargenti.ro

Echipa MG ARGENTI va multumeste pentru timpul acordat si va lasa sa va rasfatati de cadourile oferite de noi pentru present sau viitor. Sa nu uitam sa ne bucuram de momentele unice din viata noastra.

Toate produsele includ TVA 24%