Telefon comenzi:
0723212848
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0723212848

Termeni si conditii

1.1.  Prezentele conditii contractuale sunt valabile pentru produsele promotionale realizate si comercializate de catre societatea S.C. MG ARGENTI SRL, Reprezentant oficial MG ARGENTI Quality Silver Art in Romania.

Cumparatorul denumit in continuare Beneficiar comanda produse din gamele realizate si comercializate de S.C. MG ARGENTI SRL (Furnizor in continuare) conform listelor de preturi publicate la vedere pe situ-ul http://www.mgargenti.ro Prin semnarea la distanta a presentului contract la primirea produsului/produselor furnizate de catre societatea S.C. MG ARGENTI SRL , Beneficiarul accepta toate prevederile acestuia. In mod exceptional prin acordul scris al Furnizorului se pot excepta anumite conditii ale prezentului contract.

1.2. Executarea contractului.

Furnizorul are obligatia de a transmite Beneficiarului produsul comandat la vedere( care este pe stoc )de catre acesta in termen de 2 zile lucratoare. In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 5 la 30 zile lucratoare si clientul v-a fi informat telefonic asupra acestui fapt. In cazul nerespectarii termenului de mai sus, Beneficiarul are dreptul de a rezilia unilateral contractul sau a decala de comun accord termenul de livrare cu perioada intarzierii. Dupa executarea comenzii , aceasta va fi trimisa de catre Furnizor Beneficiarului.
Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este foarte importanta pentru noi. MG ARGENTI va garanteaza calitatea produselor si accepta returnarea obiectelor pentru orice motiv in interval de 10 zile dupa primirea produsului cu conditia sa obtineti in prealabil avizul nostru de returnare in scris (e-mail,fax) si produsul sa fie insotit de un proces verbal de returnare a produsului + nota : Am primit si am citit certificatul de calitate si garantie a produselor si modul de mentinere a acestora. Produsele sunt returnate in baza facturii emise de S.C. MG ARGENTI SRL cu datele Beneficiarului scrise la vedere .
Beneficiarul se obliga sa returneze produsul in perfecta stare de la momentul livrarii si sa fie indeplinite conditiile de mentinere a acestuia, in caz contrar , daca acesta are urme de adezive abrasive sau alte deteriorari /zgaraieturi, Beneficiarul nu va mai putea reclama aceasta problema. Daca produsul este deteriorat din natura fabricii acesta va fi inlocuit cu altul nou si rambursat clientului cu plata suportata de catre Furnizor . In cazul returnarii produsului , returnarea banilor se va face in cursul a 30 zile lucratoare.

1.3. Produsele personalizate ( cu gravare) -  NU se returneaza! Vezi mai multe detalii la Gravare personalizata!

2.3. ICOANELE COMANDATE NU SE RETURENEAZA!

3.3.In moment plasarii comenzilor automat se accepta Regurile stipulate la punctele de mai sus 1.3.,2.3 si 3.3. in conformitate cu legislatia ce ne atribuie aceste drepturi de comerciant.

Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr.130/2000 aprobata prin Legea 51/2003 republicata in Monitorul Oficial privind regimul juridic al contractelor la distanta si in O.G. 21/1992 republicata cu modificarile ulterioare privind protectia consumatorului.
Telefon Protectia consumatorului: - 021 312 12 75, interior 944
fax - 021 314 34 61
sau e-mail - biroupresa@anpc.ro

1.4. Conditii de calitate si Garantii

Deoarece ca urmare a procesului tehnologic de prelucrare a argintului manual, la fabricare pot exista unele mici diferetee fata; de original (culoare, material, marime, executare, etc.), acestea nu pot constitui motivul invocarii deficientelor calitative.
Daca intre produsele livrate se vor gasi si produse necorespunzatoare, pentru acest motiv Beneficiarul nu va putea refuza preluarea celor corespunzatoare si recunoastem ca este vorba despre produse individuale si se va putea aplica reducere de pret sau inlocuire, dar numai pentru produsele necorespunzatoare.

1.5. Mod de facturare
Furnizorul va emite factura contabila in functie de specificul produselor facturate, datele de identificare ale Benficiarului si ale Furnizorului, numele produselor in parte si pretul acestora afisat la vedere pe pagina web:http://www.mgargenti.ro Factura emisa de Furnizor va evidentia eventualele discounturi acordate Beneficiarului.

1.6. Termenul si conditiile de livrare

In cazul produselor comandate la vedere de la societatea S.C. MG ARGENTI SRL termenul de livrare este mentionat in contract.
Furnizorul poate fi obligat la despagubiri numai daca intarzierea a fost provocata intentionat sau prin culpa grava. Beneficiarul nu are dreptul la despagubiri, daca intarzierea se datoreaza culpei sale sau fortei majore.

1.7. Modalitatea transportului si predarea si primirea produselor.
Transportul se va face de catre Furnizor prin intermediul curierului ales de Furnizor. Beneficiarul se obliga sa achite contravaloarea produsului/produselor si taxa de transport+ impachetare(plic antishoc) la primirea coletului.

1.8. Conditii de plata
Conditiile de plata se stabilesc de comun accord scris prin e-mail/telefon si/ sau fax. Furnizorul are dreptul de a solicita plata integrala sau partiala in avans pentru produsele comercializate. Toate produsele sunt livrate impreuna cu factura, deci aceasta nu se va putea invoca ca motiv al intarzierii platii. Daca plata se va efectua cu intarziere Beneficiarul se obliga sa plateasca penalitati de 0.5 % pentru fiecare zi de intarziere la valoarea intregii facturi. Produsele livrate raman in propritatea Furnizorului pana la executarea de catre Beneficiar a tuturor obligatiilor contractuale, pana atunci acesta are obligatia de a pastra produsele in conditii bune.

1.9. Litigii
Partile vor rezolva problemele litigioase in principiu pe cale ameabila. De asemenea, indifferent de valoare, se stabileste competenta exclusiva de rezolvare a litigiilor in favoarea Tribunalului Bucuresti.
Pentru problemele care nu au fost reglementate prin prezentul contract, se vor aplica prevederile Codului Civil.

Conditiile sus mentionate nu sunt aplicate pentru produsele cumparate direct din magazinele noastre.
Furnizorul isi rezerva toate drepturile de autor asupra produselor editate si realizate de acesta.

Informatiile incluse pe www.mgargenti.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@mgargenti.ro , pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Orice link - uri catre alte pagini de web site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar mgargenti.ro  nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

1.10. Inregistrarea ca utilizator in magazinul www.mgargenti.ro

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.mgargenti.ro, Utilizatorul are obligatia sa foloseasca o adresa de e-mail valida. www.mgargenti.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

1.11. Pretul produselor pe pagina www.mgargenti.ro

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasari aferente(personalizarea produselor). Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.mgargenti.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., -Societatea nu este platitoare de TVA

1.12. Comanda online

Pentru a activa serviciul „Comanda cu un click”, Utilizatorul -cumparatorul numit Beneficiar trebuie sa ne predea toate informatiile de baza:adresa;nume prenume;telefon;daca cumva adresa de livrare nu corespunde cu datele societatii(pt companii)sa ne specifice adresa de livrare a comenzii efectuate ,doleantele pentru modalitatile de livrare si modalitatea de plata(curier sau posta,prin OP sau plata ramburs, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda cu un click. Aceste setari pot fi modificate oricand de catre client-cumparator.

Prin finalizarea Comenzii online Clientul cumparator garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit,  etc).

mgargenti.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant mgargenti.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitarii de comanda din partea dvs. Contractul dumneavoastra de a cumpara produsele MG ARGENTI nu este încheiat complet pana cand nu vom trimite un e-mail sau veti primi un  apel telefonic in care veti fi anuntat ca produsele au fost expediate.)

Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea ca timp de 2 ore dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda. Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 2 ore si zero de minute dupa plasarea ei. 

mgargenti.ro  poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

-Date (nume-adresa-numar de telefon)  incomplete sau incorecte ale Clientului

-Livrari catre client consecutiv esuate

-activitatea Clientului poate produce daune web site-ului mgargenti.ro

-esuarea sau invalidarea tranzactiei online

- Lipsa stoc ale produselor

-exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata

Contractul va fi considerat valid si semnat de parti in momentul in care beneficiarul se angajeaza in achizitionarea de bunuri din magazinul mgargenti.ro, astfel nu va mai fi nevoie de semnat acte suplimentare.

Contractul se considera incheiat intre Client si mgargenti.ro in momentul primirii de catre Client de la mgargenti.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS/sau apel telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un produs comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre mgargenti.ro  ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt telefonic sau printr-un mail si rezilierea acestui contract se produce automat!

1.13. Facturare -Plati

Vanzatorul S.C. MG ARGENTI SRL va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului-BENEFICIARULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare(nume prenume,adresa,numar de telefon,date carte de identitate).

Plata se poate face online (prin OP) sau ramburs.

 1.14. Livrarea produsului

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si este afisata in pagina "Conditii contractuale" si "Livrare si plata" 

 Orice comanda este preluata prin e-mail sau telefon de catre personalul nostru. In limita stocului disponibil produsele vor fi livrate in termen 24 ore de la efectuarea comenzii (cu gravare-personalizarea produsului la cerere). Pentru Bucuresti si in 12 ore de la comanda.Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personala de la magazinul nostru din Bucuresti:str.13 septembrie nr 221-225,et2,prosper plaza;  In lipsa produsului pe stoc comanda va fi preluata si procesata timp de la 3 zile la 28 zile lucratoare. Ne cerem scuze anticipat daca se vor intampla si cazuri din acestea.

Pentru verificarea produselor pe stoc rog sa fim contactati la : Tel Magazin:0732103079
Birou: 0723212848
Sau sa ne scrieti la : office@mgargenti.ro

 1.15. Gravare -personalizare produse;

Pentru aceasta este nevoie de confirmarea noastra telefonica asupra produsului pe stoc existent - Produsele se graveaza gratuit 2 litere+promotiile ce includ nume/sigla/text Gratuit. Daca doriti un anumit scris va rog sa ne comunicati aceasta printr-un mail oficial si sa ne transmiteti exact caligrafia literelor/monograma/sigla/logo societate/semnatura,etc.
Durata este de 12 ore de la efectuarea comenzii. Daca efectuati comanda dimineatza pana la orele 14 - seara produsul va fi personalizat si livrat catre dumneavoastra! Pentru persoanele din Bucuresti-produsul poate fi ridicat direct de la magazin.

Produsele gravate/personalizate NU se returneaza. 

 1.16. Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 30 de zile calendaristice de la data la care mgargenti.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire  si/sau interventii neautorizate etc. Produsele gravate/personalizate NU se returneaza. mgargenti.ro  va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 30(treizeci) zile de la data informarii facute de catre Client catre mgargenti.ro   in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.

 1.17. Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor incheiate, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:

Clientul are dreptul  ca, inainte de expirarea perioadei de retragere,  sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

 1.18. Conflictele si solutionarea acestora

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre mgargenti.ro  si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

 1.19. Plata produselor si transport

De comun accord putem stabili urmatoarele modalitati de plata:

Transfer bancar in lei: din contul Dumneavoastra in numarul de cont pe care il vom specifica la cerere.
Mandat postal ce va include valoarea totala a obiectului+Transportul 25 ron . Toate produsele ce depasesc 1 kg se va adauga 1 ron /kg.

Toate produsele ce se livreaza prin posta se achita inainte in contul bancar al societatii.
Curier cu plata la livrarea produsului(ramburs), ambalaj transport si retur - 
in tara 25 ron-orasele indepartate 27 ron (daca sunt km extra se va adauga 1ron/km.)
Bucuresti-23 ron sau 25 ron ilfov
 Ambalajul pentru cadou (la cerere)este gratuit la MG ARGENTI pt produsele ce depasesc 100 ron.

ATENTIE! Icoanele pot avea diferente de la 0.5 cm -2 cm datorita inramarii.

Icoanele nu se intorc inapoi!

 

 1.20. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 07.09.2018 de catre societatea S.C. MG ARGENTI SRL

Date societate: S.C. MG ARGENTI SRL

Adresa sediu societate: BUCURESTI; STR.13 SEPTEMBRIE NR 221-225 ,ET3 BIROU E3.7, SECTOR 5

PROSPER PLAZA;Date societate:J40/8055/08.06.2016 CIF:36182361;BANCA TRANSILVANIA SUC :MARRIOTT ;RO59BTRL RONC RT03 5684 2001Relatii cu clientii:
Program: 10.00 - 20.00
office@mgargenti.ro

Tel Magazin:0732103079
Birou: 0723212848

General Manager:
Mariana Gatman
marina_gatman@mgargenti.ro

Representant vanzari:
Ionela Grigore
0732103079

Ionela_Grigore@mgargenti.ro
Calea 13 septembrie nr 221-225,Complex comercial Prosper Plaza,et 2 (doi) Bucuresti,sector 5

magazin  MG ARGENTI

Echipa MG ARGENTI va multumeste ca ati ales produsele noastre.